Friday, May 31, 2019

Tu știi cât timp stă pe Internet copilul tău?

Un studiu publicat recent de Organizația Salvați Copiii arată că 48% dintre copiii cu vârste între 12 și 17 ani petrec peste 6 ore online, într-o zi liberă. Dintre aceștia, 96% declară că accesează Internetul folosind telefonul mobil. Cercetarea arată tendințe ascendente față de studiile anterioare realizate în 2010, 2013 și 2015.

În luna iunie va avea loc cea de-a treia ediție a atelierelor de educație digitală Smart Parents, adresate părinților care vor să afle mai multe despre beneficiile și riscurile lumii digitale pentru cei mici. Proiectul face parte din seria de evenimente Tech a Break, începută în 2017, care transformă Orange smart shop-urile din toată țara în spații neconvenţionale, unde soluţiile clasice de interacţiune cu clienţii sunt înlocuite cu cele digitale. 

Şi în acest an, atelierele propuse de Orange România sunt coordonate de specialiști care oferă soluții provocărilor întâmpinate de părinți, pentru ca aceștia să înțeleagă mai bine avantajele și dezavantajele tehnologiei: 
- Otilia Mantelers, leader “Hand in Hand parenting” în România
- Gabriela Maalouf, NLP trainer pentru copii și adulți 
- și Cristina Oțel, trainer și coach. 


Calendarul celor 14 ateliere este următorul:
1. Iași, 4 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Str. Anastasie Panu, Nr. 52;
2. București, 5 iunie, între 18:00 – 20:00, Orange smart shop din Şos. Bucureşti-Ploieşti Nr. 42D, Et. 1, Băneasa Shopping City;
3. București, 6 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Bd.Lascăr Catargiu, Nr. 47-53;
4. Râmnicu Vâlcea, 7 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Str. Stirbei Vodă Nr.7;
5. Galați, 12 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Str. Brăilei, Nr.134A;
6. Brașov, 14 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Str. Saturn, Nr. 32;
7. Bacău, 14 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 1 A-B;
8. Oradea, 18 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Str. Republicii, Nr.18-22A;
9. Constanța, 19 iunie, între 18:00 – 20:00, Orange smart shop din Blvd. Al. Lăpuşneanu, Nr. 116C, Mall City Park;
10. Satu Mare, 19 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din P-ţa. Libertăţii Nr.15;
11. Arad, 20 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Bd. Revoluţiei, Nr. 49-53;
12. Craiova, 21 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Calea Bucureşti, Bl. M8;
13. Brașov, 24 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Str. Republicii, Nr. 19;
14. Cluj-Napoca, 27 iunie, între 17:00 – 19:00, Orange smart shop din Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 23-25.

Înscrierile se fac pe pagina evenimentului www.orange.ro/techabreak/, în limita locurilor disponibile. Alte informații referitoare la ateliere pot fi obținute la adresa csr@orange.ro.

1 comment:

 1. După ce ați citit veți fi de acord cu faptul că această informație este foarte bună pentru a vă împărtăși aici cu voi, cred că voința sa îi va inspira și pe alții, deoarece am găsit fericirea și bucuria în căsnicia mea astăzi, sunt un martor viu că lucrează pentru mine , soțul meu se întoarce acasă după 2 ani de divorț, aproape de necrezut, dar miraculos.
  Numele meu este Anders Maria, din Buenos Aires - Argentina, sunt medic Doctor în Profesie. În urmă cu câteva săptămâni am citit comentarii similare despre o relație de consiliere postată de Blogg despre o doamnă americană numită Theresa, ea a mărturisit că ea a restaurat adevărata iubire și încredere în căsătoria ei ruptă, a spus doctorul Oduduwa care la ajutat să se împace cu soțul după câteva luni de separare. Am fost atât de norocoasă să citesc acel comentator și am copiat adresa personală de contact Dr. Oduduwa pentru a comunica cu el personal pentru ajutor de urgență pentru a aduce înapoi domiciliul meu fost soț (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
  Săptămâna trecută, luni dimineață, trimit un mesaj de poștă electronică pentru a comunica cu același Dr. Oduduwa pentru ajutor.
  Acum două luni am avut o luptă imensă cu soțul meu, Anders, a privit direct în ochii mei; a spus că căsnicia noastră sa terminat, el a spus că a fost terminat cu căsnicia noastră, mi-a luat fiul Felix și ne-a călătorit din țară, trăind în Canada cu o altă femeie, de atunci am încercat să sun și să trimit mesaje el prin telefoane, medii sociale și e-mail, dar mi-a blocat complet linia de a nu ajunge la el și fiul nostru Felix a fost cu el și nu am putut auzi vocea fiilor mei, această durere am trecut prin toată viața mea până în ziua în care am întâlnit Marea Dr.Oduduwa Dragoste de vraja, am fost atat de frustrat si am avut nevoie de ajutor pentru a ajunge cel putin sa vorbesc cu fiul nostru Felix, am citit sa-mi cer scuze chiar si cand amindoi stiu ca ma nedreptat, mi-a luat fiul departe de mine de peste 7 luni fără cuvinte nici o scrisoare. această situație ma ucis zilnic am fost deprimat și am nevoie disperată de ajutor urgent și soluție pentru a rezolva această problemă așa că am contacta adresa de e-mail a Dr.Oduduwa ca eu cred că el poate fi doar speranța să mă ajute să-mi aducă înapoi soțul meu acasă cu fiul meu Felix . Cu toate acestea, Dr. Oduduwa ma asigurat că mă poate ajuta să-mi întorc soțul și copilul înapoi acasă în 7 zile de rugăciuni de rugăciune, am fost șocat și am încercat, urmând cu atenție instrucțiunile pas cu pas. Două zile după ce Dr.oduduwa a spus că a terminat cu mândrie puterile de ortografie în aer la Templul Soluției, toate acestea au fost făcute de el în totalitate, nu am făcut nimic doar să furnizez elementele necesare. În aceeași noapte, soțul meu Anders ma chemat la telefon pentru a-mi cer scuze, era foarte plin de vorbă cu mine frumos, se simțea foarte rău pentru tot ce a făcut pentru a mă răni. Anders se întoarce acasă cu Felix. Sunt atât de fericit astăzi că am familia mea restaurată și soțul meu și ne iubim mai mult decât oricând. Voi fi pentru totdeauna apreciat și recunoscător pentru Oduduwa. Promit să împărtășesc mărturia mărturie bună prietenilor și tuturor celor de aici din lume.
  Oduduwa mi-a spus de asemenea că a dăruit puteri pentru rezolvarea următoarelor provocări ale vieții;
   * Dragoste Spells Win-Back Ex iubitor
  * Succes și promovare inel Talisman * inel de farmec norocos.
  * secții - HOOK DE PROTECȚIE
  * Rădăcini tradiționale și Herbals pentru a vindeca bolile, Cure pentru a cancerului
    Boala, vindeca HIV, hipertensiune arterială.
  * magia fertilității
  * LUCRĂRI NUMERICE LOTERE
  * INCHIRIERE INCHEIATĂ PENTRU CÂȘTIGAREA - GAME etc.
  Ești foarte norocos să citești mărturia mea bună nouă aici astăzi, lucrează pentru mine. Cred că va funcționa și pentru tine.
  WhatsApp: +79268011965

  ReplyDelete

Comentarii