Monday, November 19, 2018

Bookisit, tîrg de carte second hand pentru copii


Editura Cutiuța cu povești lansează Bookisit, târg de carte second hand pentru copii!
Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle și adăugând #reread, Bookisit își propune să aducă laolaltă părinți, copii, bunici, mătuși și unchi și alți pasionați de socializare culturală pentru o zi de târguială cu cărți pentru copii, jocuri, resurse educaționale și cărți de parenting second hand. Intrarea la târg este gratuită!
Prima ediție Bookisit va fi găzduită de Therapy Bistro (Strada Sfinții Voievozi, nr. 60, sector 1, aproape de Calea Victoriei), duminică, 25 noiembrie, în intervalul 11:00 - 19:00.
Pe lângă târguială, înscrie-te și la atelierele gratuite:
11:30 – Atelier lectură interactivă în baza cărții „Puiul de Gruffalo”, cu Adina Giurgea, vârstă recomandată 3 ani+ (pentru pici);
13:00 – Atelier de creație „Sfârleze și Titirezi” cu Mădălina Bubu & păpușa Sasha, de la proiectul ALB, vârstă recomandată 3 ani+ (pentru pici și voinici);
15:00 – Atelier de meșterit caleidoscoape cu Cristina, vârstă recomandată 5 ani+ (pentru voinici și ștrengari).
Pe tot parcursul zilei de târg, te așteptăm la „măsuța însemnată” ca să deprinzi meșteșugul semnelor de carte!
Înscrierea la ateliere se face la adresa bookisit2018@gmail.com, specificând vârsta copilului, alături de un număr de contact al părintelui. Numărul maxim de copii la fiecare atelier este 12. Un copil poate participa la un singur atelier.
Mai multe detalii despre noi și despre târg găsești pe pagina de Facebook a evenimentului Bookisit.

No comments:

Post a Comment

Comentarii