Monday, July 2, 2018

Bounty Fair #36: în weekend, pentru copii și părinți


 Organizatorii celei de-a 36 ediții Bounty Fair ne-au transmit pentru dvs următoarele:

"Vă așteptăm cu mic, cu mare să descoperiți minunata și magica lume Bounty Fair, printre ateliere de creație, spectacole interactive, delicii sănătoase, înghețată și hamace.

Bounty Fair #36 a pregătit un eveniment dedicat shoppingului creativ, alături de aproximativ 70 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, dar și un mediu de dezvoltare creativă pentru cei mici și cei mai mari.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute în grădină 11 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative. (Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere). Cei mici vor avea ocazia să picteze pe apă, lemn, tricouri, puzzle 3D, ceramică și să descopere tehnica quilling. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, Atelier de Îngeri pictați pe lemn, Atelier Măști magice, Atelier Brelocuri fistichii, Atelier de Face Painting.

*Prețul atelierelor variază între 5 și 25 lei.

În Grădina Bounty Fair vă așteaptă JuxiMagic cu spectacolele interactive pentru copii:
- Rita Gărgărița, prietena mea (sâmbătă, ora 17:00) și 
- Măseluța Dodoluța (duminică, ora 17:00).

În esență, evenimentul se adresează iubitorilor de design, căutătorilor de educație creativă şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune! 

Data: 7 - 8 iulie 2018
Program: 10:00 - 20:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti

Intrare: OFERTĂ specială pentru ultima ediție a verii: 1+1 gratis. Așadar, vino însoțită de cel mai bun partener de shopping creativ și veți plăti împreună 8 lei.

Copiii până ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook: https://goo.gl/7FgMHP

Iar despre ateliere pe site-ul nostru: https://goo.gl/kBJtXV

No comments:

Post a Comment

Comentarii