Tuesday, June 13, 2017

Despre limite la copii şi părinţi, cu Ravid Aisenman Abramsohn


Uneori, cel mai greu pare să pui o limită copilului. Să stabileşti o regulă: la noi în familie telefoanele mobile nu se folosesc la masă; sau nu ne tachinăm fratele mai mic, folosim un ursuleţ ca să ne manifestăm furia faţă de frate; sau ne uităm la televizor doar la programele aprobate de mami şi tati. Şi aşa mai departe, fiecare dintre noi are poate o listă întreagă.
Mulți dintre noi, părinții, ne simțim copleșiți de procesul de a pune o limită, fiindcă pe de o parte ne simțim sfidați când copilul nu cooperează, iar pe de altă parte ne e teamă că punându-i o limită, îi știrbim libertatea și stima de sine. Acestea sunt momentele în care copiii au nevoie ca părinții lor să le creeze granițe sănătoase cu multă căldură și cu fermitate, însă fără acele lupte de putere dificile, obositoare și deconectante.
spune Otilia Mantelers, specialist în parenting, în prezentarea unui eveniment foarte util părinţilor aflaţi în astfel de situaţii.

Ravid Aisenman Abramsohn, Lead Instructor de la Hand in Hand Parenting, vine în România la invitaţia Otiliei Mantelers pe 16 iunie 2017, la București și ne împărtășește un fel inedit de a seta limite – un fel care conectează și vindecă.

Iată câteva din temele pe care Ravid le va aborda cu voi:
- Cum semnalează copiii că au nevoie de ajutor
- Cele mai des întâlnite cauze și triggere ale comportamentelor nerezonabile
- De ce metodele convenționale de disciplină nu dau rezultate pe termen lung
- De ce sentimentul de conectare este vital pentru copil
- Importanța sprijinului emoțional pentru părinte

Grăbiţi-vă să vă înscrieţi la eveniment! Pentru că acuşi vine ziua de vineri, 16 iunie!
Mai multe detalii şi formularul de înscriere sunt disponibile aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii