Thursday, June 8, 2017

10 Şcoli de vară la Fundaţia Calea Victoriei în 13-30 iunie

Fundaţia Calea Victoriei a pregătit şi va da startul la 10 școli de vară în perioada 13-30 iunie:Palatele Bucureștiului, Anime, Design, Capodopere, Grafică. În plus, sâmbătă 10 iunie te poţi hotărî la care dintre ele vei merge, pentru că este Ziua Porților Deschise - evenimente cu intrare liberă, la care să-i cunoști pe lectorii noștri. Poţi afla pe blog la Fundaţie ce program va fi și cum te poți înscrie.How to be a Lady

În 13-15 iunie, atelier în 3 sedințe
Cost: 165 lei, 150 lei (card fidelitate)
În fiecare persoană există un capital de frumuseţe nevalorificat. Vom analiza şi experimenta atitudinea, mersul, stilul şi elementele de imagine care aduc feminitatea, încrederea şi distincţia în prim plan.
află mai multeAtelier de Leadership

Din 15 iunie, atelier în 2 sedințe
Cost: 120 lei, 110 lei (card fidelitate)
Participanții la curs vor înțelege că decizia de a fi lider se ia la nivel personal. Poți influența lucrurile din orice poziție, atâta vreme cât înțelegi noțiunile de charismă și inteligență emoțională în leadership.
află mai multeAtelier de săpun natural

În 17 iunie, o sedință intensivă
Cost: 150 lei, 135 lei (card fidelitate)
Să ne facem singuri săpunul nu mai reprezintă astăzi o problemă. Acum săpunul se poate face prin procedeul “la rece”, fără fierbere, din uleiuri vegetale fine, special alese pentru proprietățile lor benefice pielii.
află mai multeDescoperă civilizaţia europeană prin 50 de capodopere

În 19-23 iunie, atelier în 5 sedințe
Cost: 275 lei, 250 lei (card fidelitate)
O catedrală, un castel, un tablou, o frescă sau o tapiserie nu ilustrează doar un anumit ideal estetic sau anumite tehnici artistice, ci şi bucuriile, moda şi mentalităţile unei lumi.
află mai multeCurs practic de Design interior

În 19-23 iunie, atelier în 5 sedințe
Cost: 330 lei, 300 lei (card fidelitate)
Acest curs practic se adresează pasionaţilor de design interior care doresc să exploreze direcţiile stilistice în domeniu, principiile de bază decorative, să înveţe să îşi identifice stilul personal.
află mai multeStil vestimentar masculin

În 22 iunie, atelier cu o sedință
Cost: 50 lei, 45 lei (card fidelitate)
Atelierul oferă informaţii despre construirea garderobei de bază, armonizarea culorilor şi a texturilor, clarifică regulile de cod vestimentar potrivite cu orice situaţie. Vom vorbi şi despre tendinţele din moda actuală.
află mai multePalatele Bucureştiului

În 26-28 iunie, atelier în 3 sedințe
Cost: 165 lei, 150 lei (card fidelitate)
Palatele celebre ale Bucureştiului se bucură de o mare mediatizare şi conservare datorită instituţiilor pe care le găzduiesc. Există însă în capitală și palate spectaculoase mai puţin cunoscute, pe care le vom descoperi la curs.
află mai multeŞcoală de vară de Actorie

În 26-30 iunie, atelier în 5 sedințe
Cost: 275 lei, 250 lei (card fidelitate)
Lumea actoriei este o fascinantă descoperire de sine care îţi aduce bucurie, joacă şi o comunicare reală cu partenerul de scenă. Actoria te aduce în prezent, te conectează în primul rând cu tine şi apoi cu ceilalţi.
află mai multeAtelier de Grafică – Peniţă şi tuş

În 26, 27 și 29 iunie, atelier în 3 sedințe
Cost: 230 lei, 210 lei (card fidelitate)
Vom experimenta instrumentele de lucru specifice Chinei şi Japoniei, vom poposi apoi în Europa pentru a descoperi plasticitatea peniţei, folosind, bineînţeles, acelaşi material de lucru: tuşul.
află mai multeDe ce ne plac ANIME-urile?
Mitologie şi cultură japoneză


În 27-30 iunie, atelier în 4 sedințe
Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)
Anime-urile sunt despre noi, despre viaţă, despre o cultură comună, dar şi despre cultura şi imaginarul japonez, cu fascinaţiile sale. Vom explora împreună acest subiect prin ochii culturii şi imaginarului japonez.
află mai multe

No comments:

Post a Comment

Comentarii