Thursday, December 8, 2016

Vis de iarnă cu Boem Club

Şcoala de Muzica Boem Club, în parteneriat cu magazinul de piane şi pianine acustice Boem Club Pianos, organizează sâmbătă 17 şi duminica 18 decembrie 2016 evenimentul Vis de Iarna. Concerte, testări de piane şi abilităţi muzicale la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română pentru toţi pasionaţii de muzică.


Se vor reuni aproximativ 250 de cursanţi copii, adolescenţi şi adulţi de la clasele de pian, chitară, canto, vioară, tobe, violoncel şi saxofon, dar şi iubitori de muzică şi muzicieni din alte instituţii şi un public de aproximativ 500 de persoane.

În cadrul evenimentelor, toţi participanţii vor avea posibilitatea să testeze câteva dintre pianinele noi şi recondiţionate comercializate de către Boem Club Pianos.


Pe parcursul celor două zile, Boem Club Pianos va organiza în lobby-ul sălii de concert Concursul „Şi eu am cântat la Boem Club Pianos”, în cadrul căruia, fiecare concurent are posibilitatea să cânte o piesă de maxim 5 minute, iar primii trei concurenţi cei mai votaţi pe pagina de Facebook Boem Club Pianos vor câştiga câte o banchetă de pian.

De asemenea, atât pe 17 decembrie, cât şi pe 18 decembrie Scoala de Muzica Boem Club va organiza testari muzicale gratuite.

Boem Club îi invită pe toţi iubitorii de muzică să participe la cele două zile de muzică, testări muzicale, testări de piane şi să participe la concursul „Si eu am cântat la Boem Club Pianos”.

De asemenea, îi invită pe toţi cei care cântă la pian să nu uite să se înscrie la Concursul Naţional de Pian Musica Mundi, care va avea loc la sfârşitul lunii martie 2017 şi în cadrul căruia marele premiu va fi o pianină în valoare de 5.000 de euro.

B24Kids se numără printre partenerii media, alături de Ziarul Bursa, Ziarul Ultima Oră, Şapteseri.ro, CopiiŞiMămici.ro, SuntPărinte.ro, Bucureşteni.ro, Roportal.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii