Friday, December 30, 2016

Weekend 7-8 ianuarie 2017

Am intrat în regatul distracţiei pentru cei mici, versiunea 2017. Programul este actualizat permanent, pe măsură ce aflăm de noi evenimente pentru cei mici.


weekend 7-8 ianuarie 2017


Cine Junior, la Cinema Elvire Popesco
Sâmbătă 7 ianuarie de (re)văzut Gruffalo şi prietenii lui (+3 ani) începând cu ora 11:00, iar de la ora 16:00 vă invităm să urmăriţi "Snowtime" (+ 6 ani).
Dumincă 8 ianuarie, ora 11:00, urmărim Ozzy - marea evadare (+3 ani), iar după amiază, începând cu ora 18:30, "La tortue rouge" (+6 ani) trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.
Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, dehttps://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.
Cântec pentru Tisha
Duminica 8 ianuarie ora 11:00
la CinemaPro
cu MiniArtShow
https://youtu.be/wY7BG3ZAwJw
Bilete: caseria CinemaPro sau din reteaua Eventim: https://goo.gl/uC3lty

Cine a furat zăpada
Duminică, 8 ianuarie, de la 11:30, renul și fulgul de zăpadă cer ajutorul Crăiasei zăpezii pentru a recupera de la Greedy zăpada pe care acesta a furat-o de la copii.
Spectacolul este unul interactiv și educativ, copiii având parte de o aventură, dar și de lecții importante de viață. Vor învăța cum să vorbească frumos, că nu e bine să ia lucruri care nu le aparțin și că toate lucrurile frumoase și bune sunt și mai frumoase și mai bune când sunt împărțite cu cei dragi. Aventura are un final fericit și cei mici se pot bucura alături de personaje de triumful binelui.
În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.
În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.
Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.
Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.
Nu este nevoie de rezervare. Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la cafea@lente.ro sau  la telefon: 031 410 75 85.
Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.
Spectacolele sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.
Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

No comments:

Post a Comment

Comentarii