Monday, May 23, 2016

Fii Zurli de 1 iunie!De 1 iunie, domeniul Știrbey îşi deschide porţile pentru toată lumea. Pentru că Zurli aşteaptă pe toată lumea acolo, cu jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și bineînțeles cu un super show Gașca Zurli!

Organizatorii anunţă: Avem la dispoziție o pajiște imensă (10 hectare de iarbă şi copaci) unde putem să alergam, să ne întrecem, să ne jucăm, să ne facem prieteni noi, să fim... Zurliiii!
Poți să vii cu trotineta, bicicleta, păturica și desigur cu toată gașca ta de prieteni de la bloc.
Zurli înseamnă joacă, prietenie, iubire, atenție, căldură.
Accesul în incintă se poate face de la ora 12.00.
La ora 16.00 dăm drumul jocurilor şi concursurilor, iar la ora 17.00 pe scenă se joaca spectacolul Aventurile Iepuraşului în Pădurea Poveştilor . Seara se încheie cu un super spectacol cu Gaşca Zurli.
Intrarea este liberă. Evenimentul este un cadou pentru toţi copiii oferit de Domeniul Știrbey, Gaşca Zurli, Europa FM, Observator Antena 1, cu sprijinul Carrefour si Pegas.
"Ne bucurăm că putem să ne întâlnim cu prietenii noştri chiar de 1 iunie într-un loc atât de frumos cum e Domeniul Știrbey. Sper să petreacă o zi minunată şi să se bucure de atât de mult verde. Este o întâlnire cadou, intrarea pe Domeniu e liberă . Ne vom strădui sa le oferim cateva surprize iar întâlnirea cu Gaşca Zurli cu siguranță va fi Cireașa de pe tort. Aşteptăm prietenii să fie zurli de 1 iunie!" declară Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.
La rândul său, Dan Cocis, managerul Domeniului Ştirbey, spune:
"Accesul pe domeniu este gratuit. Avem un spaţiu generos pe care îl punem la dispoziţie, iar până la începerea activităţilor vizitatorii pot mânca la restaurantul de pe domeniu, se pot delecta cu o prăjitură la standul special amenajat pentru această zi, pot închiria cai şi ponei, sub supravegherea instructorilor nostri sau, dacă vremea va permite, se pot distra în cele două piscine".
Europa FM este alături de cei mici, susţinând evenimentele realizate de Zurli, afirmă şi George Zafiu, directorul de programe EuropaFM.

B24Kids se bucură să se numere printre partenerii media ai evenimentului! Şi noi suntem Zurli de 1 iunie!

De 1 iunie, fii ZURLI!

Programul complet al evenimentului:

12.00 – Se deschid porţile. Program de voie
16.00- 17.00 - Jocuri şi concursuri
17.00- Spectacol AVENTURILE IEPURAŞULUI ÎN PĂDUREA POVEŞTILOR
18.00-19.00- Jocuri şi concursuri
19.00- Gaşca Zurli

Adresa Domeniului Stirbey este Strada Știrbei-Vodă 36, Buftea
Contact Domeniul Stirbey – 0737847239
www.domeniulstirbey.ro

*Accesul la piscină şi închirierea cailor şi poneilor este contra cost.

No comments:

Post a Comment

Comentarii