Friday, February 19, 2016

În weekend, la Cinema Elvire Popesco


Reprezentanţii Cinema Elvira Popescu anunţă că săptămâna aceasta se proiectează un film nou „Tout en haut du monde” (+6), sâmbătă de la ora 11:00. 
Sasha este o fetiță din aristocrația rusă care a fost întotdeauna fascinată de viața de aventurier a bunicului său. Bunicul fetiței, un explorator renumit, a construit o navă deosebită cu care a plecat să cucerească Polul Nord, însă nu s-a mai întors din expediția sa. Sasha pleacă pe urmele bunicului său pentru a găsi faimoasa navă și se aventurează într-o călătorie de neuitat.

Duminică, ora 11:00 continuă seria scurtmetrajelor pentru copii Kinofest (+3). Programele sunt foarte variate ca gen si tehnica: de la experimente vizuale non-narative foarte frumoase, scketch-uri nostime, comedii, aventuri, realizate in tehnici de la grafica clasica, pana la animatia 3D sau anime-ul asiatic.





















Tarife Cinema Elvire Popesco

Tarif întreg: 15 RON / Carnet de 5 bilete: 50 RON

Tarif redus*: 10 RON / Carnet de 5 bilete*: 30 RON

Tarif super redus** : 5 RON / Tarif adult+copil*** : 10 RON

Carnetele de 5 bilete sunt valabile 3 luni.

*stundeţi, pensionari, abonaţi ai mediatecii.

**copii sub 14 ani

***valabil la toate proiecţiile

Puteţi beneficia de tariful redus la prezentarea unei legitimaţii valabile.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăria Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), şi Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), precum si online de pe elvirepopesco.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii