Tuesday, October 7, 2014

Turneul Zurli prin ţară


Compania de evenimente pentru copii Zurli vă invită să vă alăturaţi celui mai amplu eveniment pentru copii pe care îl pregătesc în această toamnă: turneul naţional "Am o căsuţă mică".

Iată mai jos comunicatul trimis de organizatorii acestui turneu:

Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România desfăşoară cel mai mare turneu naţional, adresat întregii familii. 30 de oraşe, peste 20.000 de spectatori, 25 de saci de confetti, sute de cordeluţe cu cornete ca ale Fetiţei Zurli, mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri şi îmbrăţişări și milioane de zâmbete - ăsta e planul pe care vor să-l ducă la îndeplinire cei 8 membrii ai Găştii.

Turneul a început în mijlocul ţării, cu Târgu Mureş, Braşov, Cluj şi Sibiu. Peste trei mii de copii şi părinţi s-au întâlnit deja cu favoriţii lor, au cântat, au dansat şi au petrecut o oră într-o atmosferă veselă şi energizantă. Gaşca Zurli şi-a propus să ajungă până la sfârşitul acestui an în cât mai multe locuri din România.

AM O CĂSUŢĂ MICĂ este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan şi produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru. Gaşca Zurli reuşeşte să creeze o atmosferă de veselie şi bucurie strecurând elemente educative numai bune de ţinut minte şi de copii şi de părinţi. Cei mici învaţă că nu te ajută la nimic să mănânci ciocolată şi cartofi prăjiţi, aşa cum face Tura Vura, iar părinţii învaţă cum să-i ajute pe cei mici să-şi facă ordine în cameră, jucându-se în acelaşi timp.

Fetiţa Zurli, Truli, Yuppi, Zdrănganel , Clopoţel, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună şi Tura Vura fac pe scenă cea mai colorata echipă care joacă de dragul copiilor.

Turneul este realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN şi are şi o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, realizat, în beneficiul copiilor orfani din așezământul de la Valea Plopului.

În cele două luni în care Gașca Zurli le da întâlnire copiilor frumosi din țară, echipa Zurli le dă întâlnire copiilor din Valea Plopului. Prin joacă aceștia vor urma lecții de actorie, de dans si vor participa la ateliere de lectură. La final, toţi copiii vor primi diplome şi vor avea ocazia să performeze ei înşişi, ca artiști, în faţa unui public adevărat.

Urmează în calendarul turneului:
6 octombrie – Baia Mare
7 octombrie - Satu Mare
8 octombrie – Zalău
12 octombrie – București
14 octombrie – Mediaș
15 octombrie – Ploiești
3 noiembrie – Arad
4 noiembrie - Deva
5 noiembrie – Timișoara

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site-ul www.zurli.ro

Partenerii naționali care ne sunt alături în acest proiect – Europa FM, Tango Marea Dragoste, Avantaje, 121.ro, Catchy, Totul despre mame, UrbanKid, Mamica Urbană, Paptot, Suntpărinte.ro, Mămica activă, KidsNews.ro, Idei pentru mămici și copii, Grădinițe.com, GoKid, Copilul.ro, Blogul mamei începătoare, Baby Manager, Baby, B24Kids, Clubul Bebelusilor, Testul Genius, Evaluare in educatie

În calitate de partener media al turneului naţional Am o căsuţă mică, B24Kids vă va ţine la curent cu datele de desfăşurare ale tuturor spectacolelor din Bucureşti şi din ţară. Rămâneţi pe recepţie!

No comments:

Post a Comment

Comentarii