Thursday, May 15, 2014

Programele de vară ale Academiei 1,61




Fie că vrei să mergi la munte şi să scapi puţin de căldura din Bucureşti, fie că vrei să mergi la mare să te bălăceşti, iţi propunem să-ţi provoci corpul şi mintea alături de noi!

Îți prezentăm mai jos oferta Academiei 1,61:

Daca nu poţi vedea corect tabelul de mai jos, îl poţi accesa aici.



De ce să mergi la programele de vară ale Academiei 1,61?

Fiecare program este creat în colaborare cu un psihoterapeut care ne validează obiectivele de dezvoltare personală, instructorii noştri se asigură de adaptarea activităţilor în funcţie de vârstă, aptitudini, calităti şi deprinderi motrice, iar toate activităţie sportive sunt defapt un mijloc de a transmite un mesaj, o morală şi ajută la dezvoltarea inteligenţei cognitive, emoţionale şi sociale.

Ce învăţăm?

În majoritatea programelor noastre vom forma echipe, astfel participanţii noştri vor învăţa să colaboreze şi să comunice eficient. De asemenea, în cursurile noastre specifice (supravieţuire, speologie, prim ajutor, căţărare, ş.a) vor căpăta deprinderi noi. Toate acestea îi vor face sa aibă o mai mare încredere în forţele proprii şi le vor da sentimentul de independenţă.

La finalul fiecărui program există o sesiune de debriefing, în care discutăm mesajele transmise în cadrul activităţilor şi cuantificăm rezultatele. Pe lânga diplome şi premii veţi primi ca amintire un CD cu poze şi filme din activităţi, iar în taberele de copii, părinţii vor primi de la noi un feedback detaliat al performanţelor.

Informaţii suplimentare:

Echipamentele specifice sunt asigurate de Academia 1,61: corzi, hamuri, busole, folii de supravieţuire ş.a.
Asigurăm supraveghere 24/24, având 1 instructor la maxim 5 persoane
Instructorii Academiei 1,61 sunt formatori licentiaţişi deţin toate calificările necesare pentru activităţile desfăşurate
Pentru participarea în mai multe tabere se ofera discounturi

Detalii şi înscrieri la email: contact@academia161.ro și tel: 0764 172 211. Pentru participarea la programele noastre este obligatorie înscrierea prealabilă la telefon sau e-mail.


No comments:

Post a Comment

Comentarii