Thursday, May 1, 2014

Luna mai, luna familiilor creative


Creative Arts sărbătoreşte Ziua Mamei, Ziua Tatălui şi Ziua Familiei cu ateliere de creaţie pentru copii, mămici şi tătici. Chiar dacă le felicităm pe mămici de 8 Martie, Ziua Mamei este în prima duminică din luna mai şi este urmată de Ziua Tatălui, în cea de-a doua duminică a lunii mai, iar pe 15 mai este Ziua Internaţională a Familiei. Creative Arts transformă cele trei zile într-o mare sărbătoare a creativităţii în familie.

Ziua Mamei o dedicăm mămicilor şi copiilor, pe care îi invităm duminică, 4 mai, la un atelier de decoupage, unde vor învăţa tehnica şerveţelului decorând cutiuţe numai bune de ascuns în ele comori.

Duminică, 11 mai, ne bucurăm de Ziua Tatălui la un atelier de papioane. Le propunem tăticilor să petreacă două ore alături de copiii lor, descoperind împreună cât de bine arată orice ţinută, fie ea de tătic sau de pitic, atunci când e accesorizată cu un papion colorat.

Pe 18 mai, în cea de-a treia duminică a lunii mai, strângem toată familia la un atelier de rame foto şi sărbătorim Ziua Familiei împreună, transformând clipele în amintiri dragi, de pus în ramă.

Toate atelierele se desfăşoară la ceainăria La Un Ceai din Strada Luigi Cazzavillan, nr. 25, între orele 16:00-18:00.

Preţul fiecărui atelier este de 55 de lei pentru o familie și include un voucher de 15 lei din partea ceainăriei. Pentru familiile care participă la toate cele trei ateliere, prețul este de 100 de lei.

Înscrierile se fac la office@creativearts.ro, iar mai multe detalii așteaptă pe www.creativearts.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii