Sunday, July 14, 2013

MiniArtShow intră în vacanţă... activă

MiniArtShow anunţă că a intrat în vacanţă, dar nu pentru mult timp: Încă mai avem spectacole şi ateliere în cadrul unor evenimente. Pe lângă acesta, pregătim o mulţime de surprize. Aşa că vacanţa noastră este foarte activă. Ne mărim echipa şi repetăm de zor pentru proiecte noi. 

Din septembrie venim cu ateliere şi spectacole noi, dar şi cu locaţii cât mai aproape de tine.
Aşa că ne veţi găsi în mai toate sectoarele Bucureştiului. Încă căutăm spaţii frumoase şi primitoare pentru cei mici.

Chiar dacă e vacanţă, noi suntem gata pentru cei care doresc să ne aibă ca invitaţi la petrecerea lor privată. Spectacole ca Tinkerbell şi Peter Pan, Cenuşăreasa şi Muzica şi jocul, pot veni la tine acasă.
Nici teatrul de umbre sau de păpuşi nu ne lipseşte din repertoriu, deci şi cei foarte mici se pot bucura de o aniversare inedită.

Atelierele noastre conduse de cei mai buni animatori, costumaţi în personajul tău favorit, pot să-ţi transforme petrecerea în cea mai tare zi din viaţa ta. Jocuri, dansuri, ateliere de creaţie, modelaj din baloane, pictură pe faţă sunt doar câteva dintre variantele cu care putem să-ţi înveselim invitaţii.

Crezi ca eşti prea mare să mai ai parte de animatori? Nu-i nimic, avem şi cei mai tari MC, care vin "înarmaţi" cu instrumente muzicale şi cu tot felul de jocuri, adaptate pentru vârsta şi tema petrecerii tale. Nimeni nu se va plictisi la petrecerile oraganizate de MiniArtShow. Cu tot felul de tobe şi alte instrumente de percuţie îţi transformăm toţi invitaţii într-o super formaţie.
Părinţii se vor distra şi ei garantat.
Ce trebuie sa faci este sa ne spui cam ce iti doresti, iar noi ne ocupam de tot evenimentul.
Poze si alte detalii le gasesti pe facebook/ MiniArtShow.
Avem si un site cu cateva informatii, site care este inca in constructie, dar care la toamna va fi gata pentru noua stagiune.
Avem si mail si telefon, deci suna si intraba de noi!

Va asteptam cu drag!
Facebook/MiniArtShow

 

No comments:

Post a Comment

Comentarii