Tuesday, March 26, 2013

S-a deschis expoziţia de corpuri umane de la Antipa


Expoziţia “THE HUMAN BODY”
22 martie - 30 iunie 2013

Atenţie! Recomandăm minorilor, cu vârste mai mici de 12 ani, să viziteze expoziţia ”The Human Body” însoţiţi de către un adult!

În premieră în România!
Potrivit organizatorilor, expoziţia include peste 200 de exponate – corpuri umane reale, care, prin disecţiile la nivelul organelor şi ţesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc şi a modului în care acesta funcţionează.

Un eveniment produs de GForce Exhibitions şi organizat de Events în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Expoziţia „THE HUMAN BODY” s-a deschis pe data de 22 martie 2013 la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” unde poate fi vizitată până pe data de 30 iunie 2013, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00.

Exponatele au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în oraşe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende.

Expoziţia ”The Human Body” îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o şansă unică de a-şi privi organismul prin ochii unui chirurg şi de a „experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este şi acela de a-i determina pe vizitatori să-şi respecte şi să-şi îngrijească organismul, acordând atenţie felului în care aleg să trăiască.

Mai multe detalii găsiţi pe www.antipa.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii