Monday, March 11, 2013

Pinocchio by Zurli


POVESTEA LUI PINOCCHIO, SPUSĂ DE ACTORII TEATRULUI ZURLI 

Pentru că afară sunt semne tot mai serioase de primăvară, nu mai putem lăsa veselia să ne ocolească. Trebuie sa o chemăm prin orice mijloace. Teatrul Zurli o face în fiecare duminică, prin adaptări vesele ale poveştilor clasice, care ne-au încântat tuturor copilăria.

Duminică, 17 martie, de la ora 10:30 şi 12:00, la Muzeul Ţăranului Român se joacă spectacolul Pinocchio. Povestea este plină de peripeţii de tot felul, iar personajele sunt realizate exact după dorinţele copiilor. Pinocchio nu e mincinos, el doar nu spune adevarul şi este prea credul. Se lasă mult prea uşor păcălit de vorbele mieroase ale vulpoiului şi motanului. Copiii pleacă de la spectacol înţelegând că trebuie să spunem adevarul pentru că minciuna complică lucrurile şi ne încurcăm atât de tare încât nu mai ştim nici de unde am pornit.

Personajele negative sunt ilustrate foarte bine de Vulpoi şi Motan, factorul moralizator este Gepeto, personajul pozitiv- Zâna Bună, iar Pinocchio este păpuşa cu suflet de la care copiii vor învăţă multe lucruri si se vor identifica cu ea în multe privinţe.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 12:00, Teatrul Zurli este invitat la Funland Entertainment Center (Magazinul Unirea, etaj 4), pentru a pune în scenă spectacolul „Hansel si Gretel”. Intrarea la spectacol este liberă pentru clienţii Funland.

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

No comments:

Post a Comment

Comentarii