Thursday, June 7, 2012

În vizită la Operetă

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” organizează în 14 iunie 2012, ora 10.00, în cadrul proiectului cultural-educaţional „Creşte prin Artă!”, un tur al teatrului şi jocuri interactive pe scenă pentru copii.

Evenimentul urmăreşte să faciliteze accesul celor mici la lumea spectacolului, programul fiind deschis către toate şcolile şi unităţile de învăţământ din Bucureşti. Primul asemenea tur organizat s-a desfăşurat cu ocazia celei de-a 50-a Zile Mondiale a Teatrului, iar la eveniment a participat un grup de 30 de copii din ciclul primar de învăţământ, din cadrul CONIL after school. În vizită la Operetă – Tur organizat al teatrului şi jocuri de actorie pe scenă

14 iunie 2012, ora 10.00
Coordonatori: Sorin Ciucă şi Oana Rusu
Pret bilet: 10 lei
Numar locuri disponibile: 25
Această activitate este destinată grupurilor şcolare organizate.
Înscrierile se pot face până la data de 12 iunie.
Însoţiţi de Sorin Ciucă, regizor tehnic al teatrului, copiii vor vizita spaţiile principale ale clădirii, foaierul, cabinele şi scena, având ocazia să vadă de aproape un decor de teatru, dar şi cum funcţionează luminile, reflectoarele, microfoanele, lavalierele şi alte elemente de echipament tehnic. La finalul turului, Oana Rusu, actriţă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, îi va invita pe cei mici la o serie de jocuri de improvizaţie, memorie şi atenţie, nelipsite din pregătirea unui actor.

Proiectul „Creşte prin Artă”, organizat de Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", este adresat publicului tânăr şi foarte tânăr, pentru a sprijini educaţia artistică şi a facilita accesul copiilor la diverse activităţi creative, de dezvoltare personală, precum şi la lumea spectacolului. "Creşte prin Artă" include ateliere de creaţie pentru copii, pe teme variate, care acoperă principalele ramuri artistice: arte plastice – pictură, modelaj, papier-mache, origami, diverse ateliere de bricolaj – şi arte performative – balet, cor, actorie, teatru de animaţie.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi şi blogul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com 

No comments:

Post a Comment

Comentarii