Sunday, November 27, 2016

Patinoarul copiilor la Opera comică



La începutul lunii decembrie, Opera Comică pentru Copii deschide un patinoar pentru copii în aer liber.
Biletul de intrare costă între 10 şi 50 de lei, iar programul este: 15.00 -20.00, de luni până vineri, iar în weekend de la 10.00 la 22.00.

De asemenea, Opera Comică pentru Copii organizează în această perioadă cea de-a treia ediţie a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice), cea mai mare acţiune de colectare a jucăriilor din Bucureşti, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizaţi de la mai multe şcoli speciale, centre de plasament şi orfelinate. Bucureştenii care doresc să doneze o jucărie o pot face venind la sediul instituţiei (Calea Giuleşti nr 16), unde este amplasată o urnă-cadou, disponibilă publicului zilnic, între orele 8.00 şi 22.00, de pe 1 până pe 16 decembrie.

Super-producţia care încheie anul este spectacolul-mozaic Poveste de Crăciun, în regia lui Cristian Mihăilescu. Evenimentul are loc vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă şi îi are ca invitaţi pe soprana Felicia Filip, tânăra Laura Bretan (Chicago) - câştigătoarea concursului “Românii au Talent” - cunoscuta interpretă Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-solist al Operei Naţionale din Bucureşti, prim-balerinii Corina Dumitrescu şi Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul de reputaţie mondială Mario Hossen (Viena), Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonică Bucureşti (dirijori Gheorghe Iliuta şi Andrei Tudor), alături de artiştii lirici şi balerinii Operei Comice pentru Copii. 
Biletele sunt disponibile în reţeaua bilete.ro.

2 comments:

  1. Poveste de Craciun e un spectacol magnific, il recomand oricui, eu am fost anul trecut. Si trebuie vanate reducerile, noi am prins 50% reducere la bilete pe 1 decembrie. Duminica dimineata mergem la Spargatorul de nuci, poate ne luam si patinele cu noi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, Laura, îl urmăresc! Patinoare sper să mai fie şi altele mai aproape de noi, la Veranda, prin parcuri (IOR, Cişmigiu).

      Delete

Comentarii