Wednesday, November 2, 2016

"Magicianul" de la Şcoala Micilor Vedete

În vacanţa copiilor, Şcoala Micile Vedete, www.micilevedete.ro a lansat la Cinematograful Movieplex, din Plaza România, cel mai nou film pentru copii, „Magicianul”. Acesta este cel de-al cincilea episod din îndrăgita Serie cu detectivi.






Evenimentul a fost o dublă Premieră, atât a filmului, cât şi a primei platforme duble online pentru copii şi părinţi din România, numită Clubul de Film Micile Vedete, www.club.micilevedete.ro. Astfel, filmul „Magicianul” devine primul film românesc pentru copii disponibil online.

Subiectul filmului este unul savuros şi de mare interes pentru copii. Magia se împleteşte cu suspansul şi cu o poveste care te ţine cu sufletul la gură. Detectivel (Matei Bugui, 10 ani) şi asistentul său, Silviu (Silviu Ciupercă, 9 ani), sunt gata să pornească într-o nouă aventură şi se întâlnesc în secret pentru a pune la punct detaliile expediţiei. Planul lor este dat peste cap de Alexia (Alexia Andrei, 10 ani) şi Erika (Erika Rantes, 9 ani), venite să organizeze un picnic. În scenă apare însă un misterios Magician, iar detectivii noştri sunt intrigaţi de o serie de evenimente stranii care se petrec chiar sub ochii lor. Ei incearcă să descopere cauza şi află că totul are legătură cu împlinirea unei dorinţe. 

Primele 4 episoade ale seriei cu detectivi sunt deja disponibile pe www.club.micilevedete.ro . Platforma online Clubul Micile Vedete este sustinuta de Giusto Natura si Reinert-Martinel, doi parteneri care au inteles cat este de importanta investitia in educatia copiilor nostri.

Filmul „Magicianul” este regizat de Ariana Pendiuc si produs de sora sa, Ema Pendiuc, fondatoarele Scolii Micile Vedete, care impreuna cu o echipa de tineri profesionisti au realizat intreaga serie de 6 episoade. 


Toata aventura porneste de la „Masina de facut teme”, care da si titlul primului episod, o inventie geniala, furata de un grup de copii. Andrei, un baiat perspicace, care il are ca asistent pe Detectivel, rezolva cazul descoperindu-si astfel veleitatile de detectiv. Acesta se instruieste in urmatorul episod, "Scoala de detectivi", la Extraordinara Scoala de Detectivi, din Detectivesti. In episodul "Detectivel la apa", Detectivel dispare, Andrei avand un nou caz de rezolvat. Detectivel este gasit si preia stafeta de la Andrei, iar in al patrulea episod, "Misterele trecutului", ajutat de Silviu, pasionat si el de elucidara misterelor, descopera Masina timpului care ii duce in urma cu 25 de ani. Reusesc sa se intoarca in prezent si se pregatesc de o noua aventura in cel de-al cincilea episod "Magicianul”. Detectivii sunt intrigati de evenimentele stranii care se petrec in parc odata cu aparitia unui misterios magician si incearca sa descopere care este cauza acestor intamplari. Cel de-al saselea episod al seriei, „Spectacolul blestemat” va fi filmat in luna decembrie a acestui an.

B24Kids se numără printre partenerii media ai evneimentului.

No comments:

Post a Comment

Comentarii