Wednesday, November 23, 2016

Cinema Elvire Popesco vă invită la filme pentru întreaga familie



Micile Vedete vin la cinema. Sâmbătă ora 11:00, puteţi urmări filmele „Misterele trecutului” şi „Şcoala de dectivi”, proiecții ce îi iau ca protagoniști pe cursanții școli.



Duminică, ora 11:00 aveţi ocazia să (re)vedeţi filmul „Gruffalo şi prietenii săi”.

Duminică, ora 15:30, festivalul de filme poloneze #CinePolska, prezintă filmul de aventură „Clubul hoinarilor și secretul bunicului Ieronim”. Filmul este dedicat copiilor cu vârsta peste 9 ani.
Kornel Kiwajło, la fel ca majoritatea adolescenților de astăzi, petrece multe ore în fața calculatorului. Atunci când unchiul Dionisie îi propune să pornească împreună în căutarea unei comori ascunse de bunicul Ieronim, viața lui Kornel se schimbă pe neașteptate. El va începe o călătorie plină de primejdii și mister, pe care nu o va uita niciodată.

Sâmbătă, ora 10:30, la mediateca Institutului Francez va avea loc atelierul ” Numériludique”, atelier digital în cadrul căruia copiii sunt invitaţi să descopere limba franceză prin jocuri, lecturi interactive şi aplicaţii amuzante pe tabletă şi pe calculator.

https://www.facebook.com/events/338094636565108/?active_tab=discussion

Ma vie de courgette este un film de animaţie care descrie realitatea dură dintr-un orfelinat cu un umor delicat şi stângaci.

Luni 28 noiembrie, ora 19 :00

Intrarea este liberă, rezervări se pot face pe https://eventbook.ro/film/bilete-zilele-filmului-lux-2016-ma-vie-de-courgette
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco

No comments:

Post a Comment

Comentarii