Wednesday, December 12, 2018

Bounty Fair #40, ediție veselă de Crăciun


Decembrie fără Bounty Fair și Crăciun fără cadouri? Categoric imposibil, spun organizatorii, care au pregătit o ediție veselă pentru sărbători. Iată ce ne-au transmis:

În acest decembrie, la Bounty Fair #40 găsești tot ce ai nevoie pentru un Crăciun clasic, de poveste sau pentru a-ți reinventa sărbătorile, în stil propriu, unicat, cu accesorii și cadouri ieșite din tipar. Alegerea îți aparține!

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute 13 ateliere educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative. (Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere).
Cei mici vor avea ocazia să picteze pe apă, lemn sau ceramică și să realizeze figurine din origami sau să descopere tehnica șervețelului și fimo. De asemenea pot alege dintre atelierele: Pictură puzzle-luri 3D, Brelocuri fistichii, Window color, String art, Atelier de modelat cu plastilină și lut sau Ornamente pentru brad din hârtie gumată.
*Preț unic pentru fiecare atelier: 20 lei

În prag de sărbători, Bounty Fair primește colindători - Corul Școlii Gimnaziale Elena Văcărescu, coordonat de prof. Iulia Savin. Mini – concertul de colinde se va desfășura sâmbătă, 15 decembrie, la 13:00 si la 15:00, durata fiind de 15 minute.

Bounty Fair #40
Data: 15 - 16 decembrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46.
Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook, iar despre ateliere, pe site.

No comments:

Post a Comment

Comentarii