Thursday, August 16, 2018

Baby Boom Show de toamnă vă așteaptă cu noutăți


De peste 20 de ediții, Baby Boom Show aduce, de două ori pe an, cele mai multe brand-uri și cele mai bune oferte pentru viitoare măamici și copii cu vîrste cuprinse între 0 și 7 ani.
La ediția din această toamnă, care va avea loc în perioada 6-9 septembrie, Baby Boom Show lansează în premieră primul scaun auto din lume care se transformă în cărucior. Conceput în Israel de ingineri specializați în siguranța auto a micilor pasageri și beneficiind de know-how-ul unui părinte care a creat un scaun special pentru fetița lui, scaunul auto transformabil în carucior Doona este cea mai sigură alegere pentru orice părinte modern.



Printre alte noutăți prezentate în cadrul ediției de toamnă Baby Boom Show organizatorii mai amintesc: 
- jucării din cauciuc natural pentru dentiție 
- colecții de îmbrăcăminte pentru prematuri realizate din bumbac organic
- primul scaun auto multifuncțional – se transformă pe rînd în geantă de călătorie, pătuț pentru copii și înălțător, cădițe de baie cu jet de apă și lumini ambientale, pătuțuri și co-sleepere, jucării creative și multe altele. 

Primul scaun auto multifuncțional – se transformă pe rînd în geantă de călătorie, pătuț pentru copii și înălțător.



În plus, la Baby Boom Show poți descoperi testele germane de screening genetic prenatal, cu o rată de detectie de peste 99%, PrenaTest®.

Noutățile Baby Boom Show – ediția de toamnă sunt prezentate aici

Așa cum și-au obișnuit vizitatorii la fiecare ediție, expozanții Baby Boom Show au pregătit și de această dată oferte speciale și discount-uri care sunt valabile doar în cele patru zile de eveniment. Cu procentaje cuprinse între 10% și 62%, cei care vor veni între 6 și 9 septembrie la Baby Boom Show pot beneficia de oferte speciale la hăinuțe pentru copii, jucării, pachete de celule stem, cărți, cărucioare și multe altele.

Lista discount-urilor Baby Boom Show este online aici

Baby Boom Show este evenimentul cu cele mai multe bănci de celule stem și maternități prezente. Medlife, Medicover, Sanador, Regina Maria (banca de celule stem și maternitatea), Biogenis, Sanador, Stem Cells, Stem Sure, Future Health Biobank, Lifeline, Life Solutions așteaptă viitoarele mămici timp de patru zile în Pavilionul Central ROMEXPO.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, Pavilion A
► 6 – 8 septembrie 2018, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
► 9 septembrie 2018, intre orele 10:00 – 18:00
Acces gratuit pe 6 si 7 septembrie in baza invitatiei online disponibila pe www.babyboomshow.ro
► Tarif bilet intrare in pavilionul A – 10 Ron
ACCES AUTO:
► PORTILE B si C (B-dul Expozitiei)

No comments:

Post a Comment

Comentarii