Tuesday, June 26, 2018

Peste 800 de participanți la Balul Britanic

„Am avut parte de încă un eveniment de succes și ne-o confirmă în primul rând numărul mare de participanți și la această ediție. Ne bucurăm că am putut face încă o bucurie elevilor noștri în acest final de an școlar și suntem încrezători că vom merge mai departe tot împreună, sprijinind educația tinerilor din România” - a declarat Mihai Laurentiu Gânj, Președinte English Kids Academy. 


Cea de-a șaptea ediție a Balului Britanic s-a desfășurat în București pe 8 iunie 2018. Evenimentul a avut loc în grădina Hotel Caro. Așa cum era de așteptat, Balul Britanic s-a remarcat și de data aceasta ca fiind un eveniment de succes, bucurându-se de prezența unui auditoriu numeros, peste 800 de participanți.

Balul Britanic este un eveniment cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România. Evenimentul este organizat anual de International House Bucharest și English Kids Academy.

Încă de la început, Balul Britanic a beneficiat de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la București, bucurându-se de atenția Casei Regale a Marii Britanii. Și în acest an, Excelența Sa Domnul Ambasador Paul Brummell, Ambasadorul britanic în România, s-a bucurat alături de invitații și participanții Balului.

Balul Britanic este un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii cu rezultate excepționale la limba engleză sunt premiați și au parte de o experiență de neuitat cu o mulțime de surprize. Printre acestea, se numără prestațiile unor artiști celebri pe scena Balului Britanic 2018: CRBL, Cvartetul Anima, Drum Circle si Orlando Petriceanu, Maia Mălăncuș, artistii Operei Comice pentru copii.

English Kids Academy este divizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

B24Kids by Anca Ilie este unul dintre partenerii media ai evenimentului. 

No comments:

Post a Comment

Comentarii