Thursday, December 14, 2017

Prin ochi de bebe, disponibil pentru vînzare


Sierra Madre, creatorul conceptului de materiale educative pentru copii, anunță disponibilitatea prin ”Depozitul de carte” a seriei unice de cărți pentru stimularea dezvoltării bebelușului denumită ”Prin ochi de bebe”.

Reprezentantul Rolcris, Liviu Parasca a menționat: 
”Este foarte important pentru noi să promovăm cultura pentru a trăi într-o societate educată, o societate foarte bine informată cu oameni inteligenți, care știu că nu putem să creștem decât dacă ne educăm copiii să citească și să învețe din experiențele altor oameni care au avut succes și care ne împărtășesc din succesul lor prin cărțile publicate. Iar acest lucru are rost să se întâmple cât mai de timpuriu. ”Prin Ochi de Bebe” este un concept nou de carte pentru părinți și copii care diversifică și mai mult oferta largă de carte pe care o avem în portofoliu. Mă bucur că suntem primii care expunem la vânzare online aceste cărți, deschizând un nou parteneriat cu editura Sierra Madre din Polonia”.
Seria ”Prin ochi de bebe” este un concept inovator care include trei cărți în format clasic (Melcul, Zmeul, Lingurița și Furculița) și o carte pliabilă ce poate fi desfășurată pe pătuț sau pe păturică (Armonica), toate adresându-se familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 0-12 luni și având ilustrații în culorile alb - negru și alb-negru-roșu. Cărțile ”Prin ochi de bebe” sunt editate de Sierra Madre, editură independentă fondată de Kamil Ziegler, un tătic devotat și iubitor. Conceptul se bazează pe o serie de cercetări științifice care arată cum contrastele alb – negru sunt cele mai puternice și mai ușoare combinații de culori pe care un copil le poate recunoaște încă din primele luni de viață. Utilizarea acestor contraste stimulează curiozitatea și activitatea creierului copilașilor cu vârsta între 0-12 luni, contribuind la o dezvoltare vizuală mai rapidă și o mai mare claritate mentală.
"Parteneriatul cu Rolcris este un pas strategic cu rolul de a asigura disponibilitatea online a cărților noastre. După lansarea în România a conceptului #prinochidebebe am avut foarte multe solicitări de a fi puse la dispoziție în întreaga țară, iar acest lucru se poate face în primul rând prin distribuția online. Avem în vedere și o extindere a prezenței noastre la nivelul cât mai multor orașe din țară prin organizarea de evenimente locale. Părinții din toată țara au nevoie să folosească aceste instrumente în comunicarea din primele luni cu copilul", a declarat Kamil Ziegler, fondatorul Sierra Madre.
În Polonia cărțile cu contrast ridicat au ajuns să fie nelipsite din trusoul bebelușului – fiind printre cele mai interesante cadouri. Alături de vânzarea online, Sierra Madre pune la dispoziție aplicația educativă pentru copii Baby World care te ajută să înțelegi vederea bebelușilor cu vârsta de până la 12 luni, fiind disponibilă gratuit pentru Android și iOS.
Imediat după lansare, seria de cărți Prin ochi de bebe este disponibilă prin centrul Motherhood, iar începând de astăzi cărțile pot fi achiziționate online prin Depozituldecarte.ro.

Vă invităm alături de #PrinOchideBebe pentru a afla ultimele noutăți de pe site www.SierraMadre.ro și Facebook: https://www.facebook.com/PrinOchideBebe/.

No comments:

Post a Comment

Comentarii