Monday, October 30, 2017

Cursuri pentru copii și adolescenți în noiembrie, la Fundația Calea Victoriei

În luna noiembrie copiii și adolescenții pot participa la patru activități inedite, care să completeze programul de la școală: vor Desena respectând regulile de compoziție, vor afla ce se întâmplă pe Harta Cerului și vor descoperi ce Haine și ce tipuri de Machiaj se potrivesc atât vârstei lor, cât și diferitelor contexte.



Curs de Desen: compoziție, perspectivă, construcție (9-13 ani)
Din 11 noiembrie, atelier în 4 sedințe
Cost: 250 lei, 225 lei (card fidelitate)
Prin desen copiii își exprimă gândurile și emoțiile, se relaxează și, pornind de la o pasiune comună, își fac mai ușor prieteni noi. La curs ei vor exersa reguli de compoziție, tehnici de redare a perspectivei și de construcție a unui obiect.
află mai multe



Miraculosul cer înstelat – Atelier de Astronomie pentru copii (8-13 ani)
Din 11 noiembrie, atelier în 4 sedințe
Cost: 220 lei, 200 lei (card fidelitate)
Pe parcursul atelierului, micuții pasionați de astronomie și cei pur și simplu curioși să exploreze cerul înstelat al nopții vor parcurge o călătorie de milioane de ani lumină, pornind de pe Terra, spre galaxiile cele mai îndepărtate ale Universului.
află mai multe



Stil vestimentar pentru adolescenți (minim 12 ani)
Din 18 noiembrie, 1 atelier de 3h
Cost: 110 lei, 100 lei (card fidelitate)
Vom discuta, la atelierul nostru, despre schimbările care apar în viața unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorința de a nu mai fi considerat copil, nevoia de exprimare prin vestimentație și accesorizare.
află mai multe



Atelier de Machiaj pentru adolescente (min. 13 ani)
Din 25 noiembrie, 1 atelier de 3h
Cost: 165 lei, 150 lei (card fidelitate)
Cursul se adresează adolescentelor care doresc să învețe cum să se machieze corect, fără să își încarce tenul în exces. Cursul tratează machiajul natural, reguli de îngrijire, înțelegerea proporțiilor feței, accentul fiind pus pe caracteristicile fiecarei cursante.
află mai multe

No comments:

Post a Comment

Comentarii