Wednesday, November 23, 2016

Să schimbăm cărţi şi impresii

Un proiect nu neapărat pentru copii, dar poate şi pentru ei: schimbul de cărţi. Funcţionează deja de 6 ani în toată ţara, şi constă într-o întâlnire lunară, pentru a face schimb de cărţi şi de impresii, discuţii informale, etc. Iată mai jos prezentarea evenimentului din luna noiembrie:


Schimb de Cărți București
te invită la ediția lunii noiembrie duminică, 27 noiembrie, de la ora 15.00 la ora 17.00, la ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25). Te așteptăm cu chef de vorbă și voie bună chiar dacă vii cu cărți pentru schimb sau fără ori dacă te implici în discuții sau nu.

Pentru că 1 Decembrie este așa de aproape vom dedica ceva mai multă atenție de această dată literaturii autohtone. Nu este obligatoriu, dar ne-ar plăcea să ne împărtășești din descoperirile tale în literatura română sau poate, cine știe, pleci de la Schimb cu ceva idei de lectură noi.

Mai multe detalii puteți găsi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți ;) ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

No comments:

Post a Comment

Comentarii