Friday, October 2, 2015

Teatru la Hotel revine cu a doua stagiune pentru cei mici


B24Kids este şi în această a doua stagiune a proiectului partener media pentru Teatru la hotel, care se întoarce pe scenele pentru cei mici din 11 octombrie, la Novotel Bucarest City Centre.

În octombrie şi noiembrie se joacă patru noi piese de teatru. Actori talentaţi s-au pregătit şi sunt gata să-i antreneze pe cei mici, dar şi pe cei mari, să ia parte la peripeţiile personajelor din poveste.

Programul cuprinde, pentru zilele de duminică, de la ora 11.30:

11 octombrie – Jasmine, Aladdin şi lampa fermecată
25 octombrie – Aventurile lui Pinocchio
08 noiembrie – Peripeţiile lui Dovlecel
22 noiembrie – Regatul Îngheţat,

Teatrul interactiv este unul dintre cele mai distractive moduri în care cei mici îşi pot dezvolta imaginaţia, pot învăţa lucruri noi şi pot lega prietenii, atât cu actorii, cât şi cu restul spectatorilor de aceeaşi vârstă cu ei.

Preţul spectacolului: preţ unic pentru copii şi părinţi- 25 lei/ persoană.
Durata spectacolului: aproximativ 40 minute
Biletele se pot achiziţiona direct de la organizatori - telefon: 0730 643 308, email: bilete@teatrulahotel.ro.

În limita locurilor disponibile, veţi putea cumpăra bilete şi de la hotel cu minim 15 minute înainte de începerea fiecărei piese.
 
Piesele sunt destinate în special copiilor cu vâsta cuprinsă între 3 şi 9 ani.
Eveniment organizat de: Mac-Mac Kids & AKUA Events & Travel

Parteneri media: proiect sustinut de Itsy Bitsy, macmackids.ro, Urbankid.ro, Cursuripentrucopii.ro, Centrul Amaneser, Revista Tango – Marea Dragoste, Gradinita Bambi, Scoala Step by Step, BabyExpo, revista CopiisiParinti, GoKID, Ghidul de sanatate.ro, Scoala de Joaca, Getlokal.ro, B24KIDS, Totul despre Mame, Fundatia Mereu Aproape, Hotel Novotel Bucarest City Centre

No comments:

Post a Comment

Comentarii