Monday, September 7, 2015

Boem Club anunţă Gala Şcolii de Vară


Sâmbătă, 12 Septembrie 2015,
la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română (Str. Gutenberg nr. 19, Bucureşti, sector 5), între orele 10.00-19.00, se va desfăşura cel de-al 11-lea spectacol organizat de Şcoala de Muzica Boem Club – Gala Şcolii de Vară Boem Club 2015.

Evenimentul se anunţă a fi unul de anvergură şi va reuni aproximativ 120 de cursanţi copii, adolescenţi şi adulţi, de nivel începător, intermediar şi avansat, care au participat la cursurile de muzică desfăşurate de Boem Club în perioada 15 iunie – 10 septembrie, şi care vor interpreta piese la pian, chitară, vioară, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea.

Gala Şcolii de Vara Boem Club 2015 va aduna sub aceeasi cupola interpreti cu varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel.

Repertoriul Galei va cuprinde atat muzica clasica, cat si piese de muzica usoara. Programul va fi alcatuit din momente solo sau la patru maini la pian, interpretari la chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar si din momente de muzica de camera, duete si alte momente surpriza oferite de cursantii si profesorii Boem Club.

Gala Scolii de Vara Boem Club 2015 marcheaza finalul unei veri muzicale de exceptie la Boem Club, in cadrul careia micii artisti s-au bucurat din plin de programe si proiecte muzicale create special pentru ei: auditii de clasa, precum si ateliere si concursuri distrctive, pe teme muzicale, in cadrul Taberei de muzica Boem Club.

Absolventii Scolii de Vara Boem Club 2015 vor fi rasplatiti pentru efortul depus in aceasta vara la cursurile de muzica si vor primi diplome si trofee pentru participare si interpretare.

Auditoriul va fi constituit din aproximativ 500 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, precum si jurnalisti, parteneri media ai evenimentelor organizate anual de Scoala de Muzica Boem Club.

Gala Scolii de Vara Boem Club 2015 se va termina cu un cocktail in cadrul caruia cursantii Scolii de Muzica Boem Club vor avea ocazia sa isi impartaseasca ideile, trairile si emotiile in ceea ce priveste interpretarea lor pe scena, in fata publicului.

Cursurile de muzica de la Boem Club vor continua si dupa incheierea programului de Scoala de Vara, prin inscrierile pentru anul scolar 2015-2016. Ca o nouatate a acestui nou an scolar, Boem Club vine in sprijinul celor care isi doresc sa aprofundeze cunostintele muzicale, printr-un nou sistem de abonamente, si anume incheierea contractelor pe un an de zile, cu posibilitate de a frecventa de pana la 6 ori pe saptamana cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, saxofon, clarinet si percutie .

Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”.

B24Kids - Gazeta culturală a copiilor, se numără printre partenerii Galei Scolii de Muzica Boem Club 2015, alături de Creative PR, Music & More, Senso TV, PR Wave, Ziarul Ultima Ora, www.suntparinte.ro, www.suntpitic.ro si www.melc-codobelc.ro, PR Wave.

No comments:

Post a Comment

Comentarii