Tuesday, July 28, 2015

Se lansează Kitul de bine în familie

Copilul nu vine cu un manual de utilizare, am auzit adesea. Dar ce-ar fi dacă totuşi ar exista ceva de genul ăsta? Poate nu chiar un manual de utilizare, poate o Trusă de Bunăstare. Poate nu doar pentru copii, ci pentru întreaga familie.

Probabil acesta a fost și gândul celor de la Hopa Sus. Căci ei lansează joi, 30 iulie, tocmai "Trusa de Bunăstare a Familiei", pe care îl numesc chiar ei "primul instrument românesc de educaţie parentală", creat de psiholog Mirela Horumba. Evenimentul de lansare are loc la Connect Hub (Bd. Dacia, nr.99, et. 4), între orele 18.00-20.00. Intrarea este liberă.

Potrivit informaţiilor de la HopaSus, "Trusa de Bunăstare a Familiei" este un instrument care îi ajută pe părinţi să le creeze copiilor deprinderi pozitive. De asemenea, menirea trusei este de a îmbunătăţi comunicarea şi relaţiile armonioase în familie.
Trusa a fost creată de Mirela Horumba, psiholog, consilier autonom, psihoterapeut, absolventă a masteratului de psihodiagnostic, psihoterapie experienţial-unificatoare şi dezvoltare personală.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii