Tuesday, April 15, 2014

Un nou sediu pentru Aikido şi concurs

B24Kids - Gazeta culturală a copiilor şi-a obişnuit cititorii fideli să găsească aici recomandări pentru petrecerea timpului liber împreună cu copiii. În general, recomandările privesc spectacole pentru copii, activităţi cultural-artistice-creativ-recreative, târguri şi expoziţii cu tematică pentru copii şi părinţi, filme de animaţie, conferinţe de parenting etc. Însă încercăm să prezentăm pe site şi şi programe sportive - pe principiul MENS SANA IN CORPORE SANO.

Una din aceste recomandări pe care vi le facem acum este pentru Aikido.

SHINRI DOJO Aikido Aikikai îşi deschide porţile începând cu luna aprilie 2014 într-o locaţie centrală, recent renovată, în complexul Pionierul – str. Tăbăcarilor, nr. 7, Bucureşti (zona pasaj Mărăşeşti).

Antrenamentele vor avea loc în zilele de marţi şi joi, după următorul program:
17.00-18.00 – Copii începători 5-12 ani
18.00-19.30 – Adolescenţi şi adulţi începători




Antrenamentele vor fi conduse de Sensei Andrei Samoil. Acesta ne-a explicat câteva dintre beneficiile practicării de AIKIDO.

B24Kids: Cine poate practica AIKIDO?

Sensei Andrei Samoil: Oricine poate practica Aikido. AIKIDO este recomandat indiferent de vârstă, sex sau condiţie fizică. AIKIDO este mai mult decât o formă de mişcare, mai mult dacât o simplă artă marțială sau un sistem de autoapărare, devenind un stil de viaţă pentru cei ce aleg să meargă pe această cale.

B24Kids: Care sunt avantajele AIKIDO pentru corp şi minte?

Sensei Andrei Samoil: Cei care practică AIKIDO beneficiază de o dezvoltare armonioasă a psihicului şi a corpului, o dezvoltare a muşchilor şi oaselor, o postură şi o respiraţie corecte, o creştere semnificativă a gradului de coordonare, o mai bună atenţie şi concentrare la problemele cu care se confruntă precum şi eliminarea factorilor de stress. În plus, vor ajunge să-şi cunoască propriile limite şi să le depăşească printr-un exerciţiu continuu, ducând astfel, în timp, la autocunoaştere şi la creşterea încrederii în propriile forţe;

B24Kids: Ce beneficii ar avea participanţii care se înscriu acum la antrenamentele de AIKIDO?

Sensei Andrei Samoil: Cei care se înscriu acum pentru antrenamente beneficiază de avantajul unei grupe în formare, unde toată lumea este la acelaşi nivel, o iau de la zero, fără să se simtă complexați, grăbiți sau “mai puţin în formă” decât colegii lor!

Detalii:
Sensei Andrei Samoil are calificare de instructor în cadrul Fundaţiei Române de Aikido Aikikai, recunoscută la nivel mondial. Fundaţia este afiliată la Hombu Dojo din Japonia, considerat centrul mondial al Aikido şi membră cu drepturi depline în Federaţia Internaţională de Aikido.
De asemenea, Sensei Andrei Samoil este antrenor federal de Aikido, certificat de Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare al Antrenorilor şi formator licenţiat. Beneficiind de experienţa a 10 ani de practică, a participat la numeroase stagii naţionale şi internaţionale şi este unul dintre instructorii certificaţi, specializaţi pe lucrul cu copii de vârstă mică.

Detalii şi înscrieri la: 0726 785 073 – Sensei Andrei Samoil

CONCURS:



Câştigă un voucher pentru 8 (opt) şedinţe gratuite de Aikido cu Sensei Andrei Samoil la noua locaţie deschisă recent. Ce trebuie să faci:

1. Like paginii de Facebook a B24Kids
2. Like paginii Facebook a Shinri Dojo Aikido Akikai
3. Răspunde, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea: "De ce doriţi să practicaţi Aikido (dvs. sau copilul dvs.)?

Concursul se desfăşoară în perioada 15-21 aprilie. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi pe Random.org şi anunţaţi pe 22 aprilie.
Premiile, constând în 10 vouchere (pentru 10 persoane, adulţi sau copii) sunt oferite de SHINRI Aikikai Aikido DOJO.

Succes!

Later edit:
Pentru a oferi ocazia cât mai multor cititori B24Kids să participe şi să câştige lecţii de Aikido, prelungim concursul până la sfârşitul lunii aprilie. Cei care au răspuns deja până la această dată (21 aprilie) sunteţi deja câştigători.

Aşadar, succes în continuare!

4 comments:

  1. Doresc sa invat sa imi stapanesc pornirile interioare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunteţi câştigător al primei runde de concurs! Vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat pe email (b24kids at gmail.com) sau facebook cu datele dvs. de contact pentru ca partenerii noştri, Academia 1,61, să vă poată trimite voucherul pentru Aikido. Felicitări!

      Delete
  2. Buna ziua.
    Planuiesc o excursie in jurul lumii impreuna cu copiii mei (si un grup de copii si parinti). Pana in sept. 2015, cand se da startul, ma pregatesc intens: invat 5 limbi straine, fac strangere de fonduri, planific etc. La AIKIDO nu m-am gandit dar iata ca mi-a iesit in cale... Doresc sa particip la acest concurs: cred ca AIKIDO m-ar ajuta la "creşterea încrederii în propriile forţe" sau poate mi-ar oferi niste instrumente pentru relaxare atunci cand sunt departe de casa? :) Bineinteles, toate celelalte beneficii enumerate mai sus sunt de interes pentru mine. :)
    Loredana, editor-voluntar al Agendei

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună, Loredana! Te rog să-mi trimiţi un email (b24kids at gmail.com) sau mesaj privat pe facebook cu datele de contact pentru a le da partenerilor de la Academia 1,61. Ei vor verifica îndeplinirea condiţiilor de participare la concurs şi îţi vor trimite voucherul pentru şedinţele de Aikido.

      Delete

Comentarii