Friday, January 24, 2014

Zurli caută campionii la Promenada Mall

Programul Zurli la Promenada Mall în acest week-end:


Sâmbătă, 25 ianuarie:
17.00 - 18.00 Atelierul de căsuţe: Am o căsuţă mică
Duminică, 26 ianuarie
17.00 - 18.00 Atelierul de căsuţe: Am o căsuţă mică
18.15 - 19.15 Spectacolul Tiribam Tiribum


Adresa: mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)
Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentelor Zurli este liber
Un comunicat de presă primit de la Gaşca Zurli anunţă: Pentru că hitul are nevoie de campioni, iar cântecul “Am o căsuţă mică” a devenit deja un hit, Zurli caută campionii!
Vino alături de copilul tău în mall Promenada, sâmbătă 25 ianuarie și duminică 26 ianuarie, de la orele 17.00, la Atelierul de Construit Căsuţe organizat de Zurli.

YUPPY, cel mai vesel și simpatic constructor, prieten al Găştii Zurli, îi învaţă pe copii cum să construiască o căsuţă, din carton, hârtie, plastic, lemn şi orice alte materiale, decorată după gustul şi imaginaţia fiecăruia.

De asemenea, Tiribam Tiribum, iubitul spectacol pentru copii vine în mall Promenada.

După Atelierul de Construit Căsuțe, copiii vor fi răsplătiți cu un spectacol Tiribam Tiribum duminică, 26 ianuarie, incepându cu orele 18.15.

Personajele cele mai iubite de copii - Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli și Tanti Prezentatoare, ajutaţi de Zâna Bună şi încurcaţi pe alocuri de Vrăjitoarea Tura Vura, aduc distracţia în faţa copiilor şi părinţilor.

Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere.

Vă așteptăm cu drag la Promenada, cel mai nou mall din București!

No comments:

Post a Comment

Comentarii