Tuesday, December 18, 2012

Poveşti pentru copii şi oameni mari


Festivalul Poveşti pentru copii şi oameni mari. Ediţia I. Bucureşti, 17 – 21 decembrie 2012

Festivalul „Poveşti pentru copii şi oameni mari” vine în întâmpinarea publicului tânăr, aflat în formare, dar şi a publicului matur, iubitor de poveşti şi de teatru, reunind într-o singur loc spectacole de înaltă prestanţă artistică ale unor importante instituţii teatrale - anunţă un comunicat al organizatorilor, Bibilioteca Naţională a României
Acestora li se vor adăuga o serie de colaborări internaţionale cu artişti şi teatre ce au o îndelungată tradiţie în derularea proiectelor culturale-educative de acest tip. Astfel, proiectul îşi propune sa răspundă unei nevoi acute, care se manifestă atât în rândul familiilor aflate în căutarea unei oferte culturale de calitate, cât şi în rândul unor segmente de public care nu beneficiază în mod curent de o asemenea ofertă de spectacole – publicul din zonele limitrofe capitalei sau care provine din medii defavorizate.

Festivalul are misiunea de a educa, de a implica şi încânta copiii şi adulţii din Bucureşti şi din zonele limitrofe. Programul evenimentelor din festival se desfăşoară sub deviza joacă-te şi învaţă, dându-li-se astfel participanţilor posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de comunicare.

Toate evenimentele au loc la noul sediu al Bibliotecii Naţionale a României (Bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucureşti).
Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul organizatorilor: http://www.bibnat.ro/Evenimente-culturale-s108-ev101-ro.htm.

No comments:

Post a Comment

Comentarii