Wednesday, February 29, 2012

Acasă la Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" invită publicul Sâmbătă, 3 Martie, începând cu orele 11.00, la o noua întâlnire din cadrul programului „La Antipa, în spatele uşilor închise”.

Împreună ne vom întoarce înapoi în timp, printre amintirile legate de dr. Grigore Antipa – inventatorul dioramelor, zoologul, expediţionarul, sociologul, fondatorul şcolii româneşti de hidrobiologie şi ecologie acvatică, dar şi întemeietorul „Muzeului de la Şosea” care, astăzi, îi poartă numele. Pentru toţi cei pentru care Muzeul „Antipa” înseamnă mai mult decât exponate, dr. Iorgu Petrescu va desfereca uşile arhivelor şi ale colecţiilor ştiinţifice unde, de mai bine de 100 de ani, odihnesc fotografii, scrisori, însemnări şi diplome, dar şi peşti şi nevertebrate din Marea Neagră.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: maria.bezede@antipa.ro
Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.
Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul Muzeului sau pe pagina de Facebook.

No comments:

Post a Comment

Comentarii