Monday, December 5, 2011

Seri regale de poveste la Cărtureşti


Fundaţia Principesa Margareta a României împreună cu librăriile Cărtureşti organizează între 12 şi 17 decembrie cea de-a cincea editie “Seri de Poveste”, eveniment dedicat celor mici.

Pe parcursul celor şase seri, copiii dar şi părinţii acestora sunt aşteptaţi în librăriile Cărtureşti din Verona şi din AFI Palace Cotroceni, începând cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative şi interesante, pline de umor şi surprize.

Pentru ca povestile sunt veşnice şi minunate în majoritatea lor şi de asemenea ele reprezinta limbajul comun pe care parintii il au cu copiii, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei doreste ca cei mici sa aiba acces la o lume pe placul lor, pe care sa o modeleze cu ajutorul imaginatiei exact cum isi doresc, ajutandu-i sa se exprime. 

Pinguinul Apolodor, Spargatorul de nuci, Craiasa Zapezii, Croitorasul cel Viteaz sunt doar cativa dintre eroii care asteapta sa stea de vorba cu ei. Ca si in anii trecuti, fiecare seara este una speciala. Cei mici vor lua parte la reprezentatii diverse: teatru de papusi, lecturi ale povestilor preferate sau nou descoperite, proiectii de film si chiar interpretari muzicale.

Pe taramul povestilor se vor alatura Anca Sigartau, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Virgil Iantu, Ada Milea, Daniela Nane, Dana Razboiu, Alina Sorescu si multi altii. De asemenea vor fi prezente trupele de teatru de papusi si actori Paiata, Masca, Lupeto, Zburdalici, Muschetarii si altii ca ei.

No comments:

Post a Comment

Comentarii