Ma numesc Cartier debuteaza cu o zi intreaga de activitati recreative in Parcul Morarilor
Alături de partenerii săi, Make a Point propune pentru această duminică 10 ore de activități în aer liber, cu acces gratuit, în Parcul Morarilor. Astfel, între 12.00-22.00, în imediata apropiere a Aleii Florilor, se adună tot atâtea motive de voie bună câte posibilități de petrecere a timpului liber - potrivit unui comunicat de presă.Spațiul cu hamace de joacă și relaxare oferite de Minor Swing (www.minorswing.ro) este accesibil pe tot parcursul zilei și include o mini bibliotecă volantă, cu titluri puse la dispoziție de către Biblioteca Alternativă (www.biblioteca-alternativa.noblogs.org)
În cadrul unui workshop cu participare liberă, Gibbon Slackline Romania (www.slacklining.ro) arată cum se menține echilibrul pe slackline – o coardă întinsă la 50 cm de sol, perfect adaptată utilizării în spațiul public.
Copiii au la îndemână cretă colorată și panglici, iar cei care își doresc o insignă Mă numesc Cartier și-o pot crea singuri în cadrul workshop-ului ”Do It Yourself”.
De la ora 18.00, Asociația Macaia (www.studioparc.ro) pune la dispoziția participanților 30 de instrumente de percuție într-un drum-session în care artiștii și publicul experimentează vibrația tobelor într-un singur ritm.
Plimbarea pe bicicletă organizată de Kite Bike (www.kitebike.ro) extinde propunerea și către cei care nu locuiesc în cartier, iar Cicloteque (www.cicloteque.ro) pune la bătaie 10 biciclete pentru cei care nu dispun de două roți. Turul valorifică locurile interesante ale Pantelimonului fiind marcat în aceeași zi pe harta online Kite Bike cu trasee alternative de bicicletă. Se pleacă la ora 16.00 din fața centrului Cicloteque de la Universitatea de Drept.
Evenimentele din Parcul Morarilor se înscriu în seria de activități alternative de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului Mă numesc Cartier (http://makeapoint.ro/point/MaNumescCartier.html), desfășurat de Make a Point în Pantelimon, în perioada august-decembrie 2011.
Proiectul este realizat cu sprijinul programului Tineret în Acțiune (www.tinact.ro) și al Administrației Fondului Cultural Național (www.afcn.ro).
No comments:
Post a Comment
Comentarii