Friday, April 15, 2011

Baby Boom Show, după prima zi

Potrivit unui comunicat de presă, Baby Boom Show, Primul Targ International din Romania pentru copii cu varsta intre 0-5 ani si viitoare mamici, si-a deschis portile pentru public in aceasta dimineata. Peste 4000 de oameni au vizitat azi Baby Boom Show, dorind sa cumpere articole vestimentare pentru copii si viitoarele mamici, jocuri si jucarii, carucioare, trusouri pentru nou-nascuti, scaune auto pentru bebelusi, mobila si accesorii pentru camera copilului, alimente bio, dulciuri dar si servicii recoltare celule stem la nastere.

La targul de la Romaero Baneasa, copiii se pot distra la scena Vedetele Baby Boom, alaturi de personaje de poveste, iar parintii se pot inscrie la o serie de tombole. Timp de patru zile vor fi organizate mai multe tombole si concursuri.

Maine, sambata, 16 aprilie, la Baby Boom Show vizitatorii vor putea participa gratuit la seminarii pe teme medicale, nutritie si responsabilitate maternala.

Sambata, 16 aprilie 2011

15.00- 16.00 - "Tot ce are natura mai bun pentru siguranta bebelusului si a mamicii. Produsele BIO, cele mai apreciate. BBcomBIO ORGANIC sunt alegerea potrivita".

Pielea bebelusului este mai subtire, mai fragila si prea permeabila. Functiile normale ale pielii sunt inca "neperformante". Produsele de ingrijire trebuie alese cu o mare prudenta. Ele trebuie sa fie perfect adaptate imaturitatii functionale a pielii bebelusului. Dar mamicile cum isi aleg produsele?

Moderator: Mariana-Mara Grigorescu - farmacist primar si estetician EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES

16.00- 17.00 - "Cum sa ne protejam micutii de afectiunile respiratorii si digestive din primii ani de viata"
Moderator: Ghiorghe Patrascu - reprezentant Zepter International, Adrian Moraru -reprezentant Zepter International

Vizitatorii beneficiaza de parcare gratuita imediat langa pavilioanele Baby Boom Show iar in duminica de Florii (17 aprilie), mamicile care au nume de flori pot intra gratuit la targ alaturi de intreaga familie.

Targul este deschis pana duminica, la Baby Boom Show! La Romaero Baneasa (Bd. Ficusului 44). Parcarea este gratuita iar intrarea se face din Bd Ficusului sau Bd Aerogarii - mai aflăm din comunicatul de presă.

No comments:

Post a Comment

Comentarii