Friday, October 13, 2017

Opera Comică pentru Copii vă așteaptă cu premiera „Mirandolina”


Opera Comică pentru Copii anunță premiera spectacolului de balet „Mirandolina”, pe 21 și 22 octombrie, la Sala UnderGrant.

Inspirat de piesa de teatru „Hangița” de Carlo Goldoni, baletul „Mirandolina” spune povestea unei tinere fermecătoare care moștenește un han. Ea este asaltată de numeroși pretendenți, unul mai caraghios decât altul. Întâmplări comice, încurcături amuzante, muzică plină de energie și dansuri spectaculoase, toate se pot găsi în această transpunere în balet a celebrei comedii a lui Goldoni, realizată pe gustul spectatorilor de orice vârstă și interpretată cu mult talent de tinerii dansatori ai Operei Comice pentru Copii.

Pe 20 octombrie, de la ora 18:30, micii spectatori vor putea vedea baletul „Mirandolina” în avanpremieră la Sala UnderGrant. Această reprezentație are loc în cadrul festivalului „Love is in the art” la care Opera Comică pentru Copii participă cu încă două spectacole: opera „Hänsel și Gretel”, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Mare și basmul simfonic „Petrică și Lupul”, duminică, 22 octombrie, de la ora 12:00, în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii.

No comments:

Post a Comment

Comentarii