Tuesday, October 17, 2017

Inspirație și curaj pentru schimbarea de care ai nevoie


Ioana Macoveiciuc și Melania Medeleanu pot fi sursa ta de inspirație și curaj pentru schimbarea de care ai nevoie, în luna octombrie. Ele vor ține două seminarii pe tema „Design Your Life”. Seminariile „Sun Talks” au ajuns deja la a opta ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza - potrivit organizatorilor.

„Design Your Life” înseamnă să ai curaj să fii arhitectul propriei tale vieți, ă îți colorezi viața în culorile pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, dar nu ai avut curaj să le folosești. Înseamnă un nou început, o viață bună cu momente unice, cum ar fi atunci când primești primul cadou aniversar în fața magazinului preferat sau când ieși la un film cu prietenii.

„Design Your Life” este însă și despre relațiile interfamiliale, părinte-copil, părinte-părinte și, poate la fel de important, relația ta cu tine.

Pe 21 octombrie, Ioana Macoveiciuc va vorbi despre echilibru, iertare de sine, acceptare și curaj. Despre cum scăpăm de rușine și îndrăznim să facem și să fim ce ne dorim. Despre foaia care e sufletul tău și cum trebuie să fie ea ca ideile bune care ne vin tuturor să devină realitate.
„Viața ta e o poveste. Trăiește-o și spune-o frumos! Idei bune avem toți. Unii dintre noi le lasă să treacă, să dispară, să se usuce, din lipsă de timp, de încredere în noi, de chef sau de energie. Alții le pun la lucru și devin artiști celebri, actori geniali, autori de bestsellere, sau „doar” oameni fericiți și împliniți. Redesign your life, cu curaj și creativitate.” spune Ioana.

Ioana Macoveiciuc este scriitoare, are blogul Prințesaurbană.ro și este organizator de evenimente pentru părinți. Succesul i-a venit odată cu blogul, care a adunat rapid o comunitate extrem de numeroasă în jurul ei.


Pe 28 octombrie, Melania Medeleanu le va vorbi participanților despre Viața la TV. Și mai ales după
„Timp de 22 de ani ce știam despre viață aflasem mai degrabă de la televizor. Mă hrăneam cu poveștile altora. Înveți multe aflând și spunând mai departe povești. Dar să trăiesc cu adevărat am început abia când am închis televizorul și mi-am croit propria poveste. Se scrie încă, balaurii au din ce în ce mai puține capete, e plin de zâne bune și sute de pitici.” spune Melania.
Melania Medeleanu a fost timp de 22 ani om de radio și televiziune, este prezentatoare de evenimente, ține cursuri de media, public speaking și dicție, iar acum trei ani a construit împreună cu Vlad Voiculescu MagiCAMP, o tabară pentru copiii bolnavi de cancer, de care se ocupă îndeaproape.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante și cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe http://www.sun-plaza.ro/event.

Intrarea este gratuită, dar se face pe bază de înscriere online aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii