Wednesday, January 18, 2017

La şcoală ca-n poveşti cu Pam Pam - şi concurs

PAM PAM - Trupa de teatru muzical pentru copii vă invită sâmbătă, 28 ianuarie de la ora 11:00 la Muzeul Naţional al Ţăranului Român - Studioul Horia Bernea (Str. Monetăriei nr. 3, sector 1, Bucureşti) la spectacolul muzical pentru copii “La Şcoala este ca-n poveşti!”.


Biletele se pot achiziţiona online pe www.bilete.ro. Informații și rezervări: 0737 176 204 sau email la contact@pam-pam.ro.

Un spectacol special la început de an, unde atât copii cât şi părinţii sunt invitaţi să intre în lumea minunată a poveştilor şi a muzicii, copiii plecând acasă cu o minunată lecţie despre bucuria de a învăţa şi de a-ţi face prieteni noi.

Cei trei prieteni – Pia, Vio şi Kito – vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că "La școală este ca-n poveşti!". Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă, care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei vor să îi arate că dacă ştii să aduni informaţiile şi să le transformi într-un fel de poveşti, totul devine plăcut şi palpitant.

Astfel, până vine doamna învăţătoare, împreună cu micii spectatori vor construi în sala de clasă o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufoni vor fi pinguinul Pam-Pam și ursul panda, Bum-Bum. Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învăța cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Mesajul pe care trupa PAM PAM doreste să îl transmită tuturor copiilor prin intermediul acestui spectacolului muzical este că la școală trebuie să învețe, să se bucure de fiecare clipă şi să îi respecte pe cei de lângă ei. Doar dacă vor şti că viaţa e frumoasă şi că ştiinţa este necesară și vor crede mereu în oameni şi în ideea de prietenie, vor descoperi că La școală este ca-n povești!

În prezent, în repertoriul trupei de teatru muzical pentru copii PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical "La școală este ca-n povești" și "Călătorie muzicală pe aripile Vântului". Replicile savuroase și pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți, dar in acelaşi timp, oferă şi cele mai frumoase lecţii despre viaţă.

Mai multe informaţii despre spectacole şi trupa PAM PAM, găsiţi pe site: http://www.pam-pam.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Şi cum vă anunţam în titlu, lansăm un CONCURS:

Puteţi merge la spectacolul trupei PAM PAM de sâmbătă, 28 ianuarie, cu o invitaţie câştigată pe B24Kids! Pentru aceasta, trebuie să răspundeţi (aici sau pe pagina de facebook B24Kids, voi lua în calcul ambele variante) la întrebarea: "La voi la şcoală/grădiniţă este ca-n poveşti?" Aştept răspunsuri scurte, deci dacă voi, părinţii, credeţi că celui mic sau celor mici le place la şcoala sau grădiniţa unde merg.

Perioada de concurs: de miercuri, 18 ianuarie (astăzi) - până duminică 22 ianuarie. 
Luni dimineaţă are loc tragerea la sorţi a câştigătorului şi anunţarea aici, pe blog. Apoi rog pe acesta să-mi trimită un mesaj privat pe pagina facebook cu datele de contact pentru a intra în posesia invitaţiei. Invitaţia va fi pentru o familie, părinţi şi copil/copii.

Succes!

No comments:

Post a Comment

Comentarii