Monday, September 22, 2014

Puteţi să vă înscrieţi la Concursul Naţional "Musica Mundi"


Ediţia a II-a a Concursului Naţional "Musica Mundi" va avea loc anul acesta în perioada 15-16 noiembrie, la sediul Şcolii de Muzică Boem Club din Dorobanţi (Bucureşti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piaţa Dorobanţi).

Concursul Naţional "Musica Mundi" este cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori, copii, adolescenţi şi adulţi, care studiază muzica în sistem privat, cu vârsta minimă de 4 ani şi fără limită superioară de vârstă. Competiţia este organizată de cea mai mare şcoală privată de muzică din România, Şcoala de Muzică Boem Club - anunţă un comunicat al organizatorilor.

La ediţia precedentă Concursul Musica Mundi a reunit în cele 3 zile de concurs aproximativ 800 de spectatori, peste 160 de concurenţi din Bucureşti şi din alte judeţe şi peste 50 de câştigători, fiind o competiţie de mare succes.

Scopul Concursului Musica Mundi este popularizarea în rândul copiilor, tinerilor şi adulţilor a cântatului la un instrument (pian, chitară, vioară) sau cu vocea şi încurajarea tuturor amatorilor de a-şi dezvolta aptitudinile şi abilitătţle muzicale, indiferent de vârstă.

Juriul va fi alcătuit din profesori specializaţi, specialişti şi personalităţi artistice din domeniul muzicii, iar premiile vor consta în vouchere, partituri, instrumente muzicale, burse de studiu etc.

Înscrierile se vor face în perioada 1 octombrie - 1 noiembrie 2014 la sediul Şcolii de Muzica Boem Club din Dorobanţi sau prin intermediul email-ului la denisa.petrean@boemclub.ro
"La ediţia din acest an vom aduce acest concurs într-o etapă de dezvoltare superioară, vom rafina categoriile de participare şi criteriile de jurizare, vom avea mai multi parteneri decât la ediţia precedentă, cu siguranţă mai mulţi participanţi şi, desigur, mai multe premii pentru toţi iubitorii muzicii. De asemenea, juriul va fi format exclusiv din personalităţi muzicale care nu vor avea concurenţi în acest concurs, pentru a asigura o jurizare cât mai obiectivă. Îi aşteptăm aşadar pe toţi iubitorii muzicii să participe la concursul Şcolii de Muzică Boem Club şi să obţina cât mai multe premii", a declarat Claudia Atanasoare, General Manager, Şcoala de Muzică Boem Club.
Boem Club are o experienţă de 5 ani în susţinerea lecţiilor de muzică şi o echipă de 30 de profesori de muzică absolvenţi de Conservator.

B24Kids este partener la evenimentul din noiembrie.

No comments:

Post a Comment

Comentarii