Monday, September 29, 2014

Aleth Naquet în România

Despre Jaques Salome probabil că aţi auzit, ca autor de cărţi de psihologie pentru copii - vezi celebra "Mami, tati, mă auziţi?". Dar el este şi creatorul metodei ESPERE, o pedagogie a comunicării, metodă al cărei formator Aleth Naquet va venit să susţină o conferinţă şi workshop în România.

În calitate de parteneri media la eveniment, selectăm mai jos din anunţul oferit de organizatori, Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer:



Aleth Naquet în România
Formator Metoda ESPERE®, creată de Jacques Salomé

De ce trebuie sa cedez doar eu?
Conferinţă şi Workshop de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®

Workshop:
25-26 octombrie 2014 / 9:00-18:00

Uzinexport Business Center

Va asteptam cu mare drag sa o intalniti si voi pe Aleth Naquet, care vine si anul acesta in Romania sa sutina Workshopul “De ce trebuie sa cedez doar eu?” si sa invatati cum puteti avea relatii mai vii si mai frumoase, sa va creasca stima de sine si sa va puteti exprima liber, eliberandu-va de orice sentiment de frustrare sau furie.

· Workshop: 25-26 octombrie 2014 / 9:00-18:00 / Uzinexport Business Center

“De ce trebuie sa cedez doar eu?” – Va puneti si voi aceasta intrebare? Va simtiti neascultati de cei din jurul vostru? Aveti sentimentul ca trebuie sa renuntati tot timpul la propiile voastre opinii in fata celor “mai puternici”? Fiecare dintre noi trecem prin experiente mai putin placute, in care valorile noastre par a fi nesemnificative pentru cei carora le impartasim traile noastre, in care nu ne simtim deloc ascultati sau importanti, iar stima noastra de sine scade considerabil.

Metoda ESPERE® s-a nascut ca o solutie/rezolvare fireasca pentru toate aceste trairi resimtite de fiecare dintre noi atunci cand nevoile noastre nu sunt implinte. Pentru a avea relatii fericite este esential sa invatam sa comunicam, sa avem curajul sa exprimam ceea ce simtim si foarte important, sa respectam si sa acceptam parerile celor din jurul nostru fara sa ne suparam sau sa ne frustram, intelegand ca acestea pot fi diferite de ale noastre, tocmai pentru ca fiecare dintre noi suntem unici.

CUI SE ADRESEAZĂ ŞI CUM SE VA LUCRA PRACTIC FOLOSIND METODA?

Acest workshop se adresează tuturor persoanelor care îşi doresc să îşi îmbunătăţească viaţa şi relaţiile interpersonale.

Într-o manieră dinamică şi vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt, fie lucrând în mod explicit o situaţie a lor, fie prin intermediul rezonanţelor care apar observându-i pe cei care lucrează.

Daca doriţi o mai bună aprofundare a Metodei ESPERE®, pentru a o putea utiliza în scopul dezvoltării personale si profesionale, puteţi să vă înscrieţi în Programul de Formare pentru Formatori şi Practicieni în Metoda de comunicare ESPERE®.

Organizatori: Centrul ADRES (Franţa), Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER (România), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

Aleth NAQUET Este specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.
A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Înscrieri se fac la Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer, www.amaneser.rowww.facebook.com/AlethNaquetInRomania

No comments:

Post a Comment

Comentarii