Friday, September 12, 2014

Odată întorşi din vacanţă, copiii pot chiar să devină mici actori


Fundaţia Calea Victoriei invită copiii sâmbătă 27 septembrie, de la ora 13.00 la Atelierul de Arta Actorului pentru copii (7-12 ani), susţinut de actriţa Smaranda Caragea. Iată ce propun organizatorii cu acest atelier:

Pe parcursul celor opt şedinţe de curs, cei mici îşi vor exersa şi dezvolta aptitudinile de comunicare şi relaţionare cu ceilalţi, vor învăţa să-şi construiască încrederea în forţele proprii şi vor descoperi cum anume îşi pot folosi mai bine calităţile personale.

Integrarea socială este un factor determinant în educaţia copilului, iar acesta trebuie să aibă curaj să se exprime firesc şi în conformitate cu fiecare situaţie în care este pus. Pentru aceasta, copiii au nevoie să cunoască şi să facă diferenţa între mamă şi profesor, între adult şi copil, între autoritate şi liberatate şi, treptat, să înveţe cum să se adapteze în mod firesc la medii şi situaţii diferite.

Modalitatea cea mai uşoară şi mai plăcută pentru a-i face pe copii să se descopere şi să fie cât mai conştienţi de ei înşişi şi de calităţile pe care le au este prin intermediul jocului. Învăţăm prin intermediul exerciţiilor în grup şi de improvizaţie, prin joc, dar şi prin observare atentă şi acţiune inspirată.

Atelierul se finalizează cu un mic spectacol oferit părinţilor, în care copiii vor prezenta atât o parte din jocurile şi exerciţiile lucrate la curs, cât şi o scurtă scenetă.

Lector: Smaranda Caragea
Data începere: 27 septembrie 2014; ora curs: 13:00
Vârsta minimă: 7; Vârsta maximă: 12
Număr ateliere: 8
Frecvenţa: săptămânal (sâmbăta)
Cost: 360 ron, Cost redus (card fidelitate): 320 ron
Locul desfăşurării: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu şi Biserica Sfânta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Înscrieri la contact@victoriei.ro
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii