Wednesday, October 9, 2013

Păcală, un spectacol Ţăndărică, pus în scenă la Grand Cinema Digiplex


În cadrul noii stagiuni de teatru pentru copii găzduită de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animaţie Ţăndărică va pune în scenă piesa Păcală, sâmbătă, pe 12 octombrie, de la ora 11.00. Umorul şi isteţimea camuflată ale celebrului erou al poveştilor româneşti îi vor încanta pe cei mici. Actorii şi păpuşile îi vor introduce pe copii în tainele adevărului şi minciunii, învăţându-i pe aceştia să nu se lase păcăliţi. Piesa abundă de cântece populare, cei mici având ocazia să înveţe primii paşi ai unei hore româneşti.

Regia spectacolului este semnată de Ioan Brancu, scenografia este asigurată de Cristina Pepino, iar muzica este compusă de Dan Bălan. Din distribuţie fac parte Mihai Dumitrescu, Ioan Brancu şi Alina Teianu.

Alături de Păcală, în stagiunea de toamnă găzduită de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animaţie Ţăndărică va mai pune în scenă următoarele spectacole: 
- piesa Motanul Încălţat, pe 19 octombrie, adaptarea celebrei poveşti cu tâlc a lui Ion Creangă
- Capra cu trei iezi, pe 26 octombrie, 
- Dănilă Prepeleac, pe 10 noiembrie şi, 
- în data de 16 noiembrie, Frumoasa şi Bestia.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în această toamnă la Grand Cinema Digiplex poate fi găsit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii