Wednesday, October 23, 2013

Gaşca Zurli joacă din nou "Am o căsuţă mică"

La cererea publicului, Gaşca ZURLI joacă din nou spactacolul
AM O CĂSUŢĂ MICĂ
Duminică, 17 noiembrie, ora 11.00, CinemaPRO
            
            Gaşca Zurli a adus o nouă premieră în lumea celor mici, spectacolul “Am o căsuţă mică”, care a avut loc pe 12 octombrie, la Cinema PRO. Datorită succesului de care s-a bucurat în rândul copiilor si părinţilor, spectacolul se joacă din nou duminică, 17 noiembrie, 2013, ora 11.00, la Cinema PRO.
            Spectacolul “AM O CĂSUŢĂ MICĂ” este plin energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi superdistracţie, aşa cum ne-au obişnuit deja cei din Gaşca Zurli.
           
            Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli. Cei patru prieteni au pregătit nişte farse care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

            Se găsesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie.

            Povestea spectacolului e foarte simplă. Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Aceasta se construieşte chiar sub ochii celor mici, iar  Tura Vura  vine  să o strice. Cum reuşesc să o sperie şi de aceasta dată copiii din sală împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli? Cu o tocaniţă de legume şi o salată de fructe. Tura Vura, vrăjitoarea care mănâncă numai cartofi prăjiţi şi ciocolată, este nevoită să promită cu degetul pe nasuc, de data asta, că o sa mănânce sănătos daca vrea să fie primită în Căsuţa Zurli. Zâna Bună le dă, ca întotdeauna, o mana de ajutor celor din Gaşcă.
           
            Un spectacol despre prietenie, despre munca în echipă, despre  iertare şi despre veselie. Cântecele noi pe care cei mici le-au auzit în premieră la DIMINEAŢA ZURLI de la TVR vor fi cântate şi în spectacol. Copiii invitaţi vor face cunoştinţă cu cel mai nou membru al Găştii, YUPPI!  

            Pentru realizarea spectacolului AM O CASUŢĂ MICĂ, s-au întâlnit oameni cu suflet, care au avut grijă de toate lucrurile importante:
            - Regia Vadim Rusu
            - Cântece orchestrate, compuse şi produse de Cornel Sorian
            - Scenariul şi textele cântecelor Mirela Retegan
            - Costume Anca Cernea 

            - Distributia: Vero Caliman- Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel şi Tura-Vura, Gabi Plopan – Zâna Bună, Marius Petrescu- Zdrăngănel, Răzvan Marina - Truli şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

            Bilete s-au pus în vânzare la casieria CINEMAPRO din Str. Ion Ghica, nr. 3 (program casierie de luni  până duminică de la ora 14.00-21.00, telefon  031.824.13.60) si on-line pe www.eventim.ro

Costul unui bilet este de 40 lei de persoană.
Pentru copiii sub 2 ani pe care părinţii îi ţin în braţe nu se percepe taxă.
Pentru detalii şi informaţii 0728.295.872.

Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.

Vă aşteptăm pe toţi cu drag!

No comments:

Post a Comment

Comentarii