Wednesday, May 18, 2011

Lecţii gratuite de limba engleză pentru copii

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School organizează lecţii demonstrative gratuite pentru cursurile de vară de limba engleză „Coloured Summer Sessions”. Lecţiile gratuite sunt deschise tuturor copiiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani şi au ca scop familiarizarea cu metoda de predare a Shakespeare School - anunţă un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, oferta de cursuri pregătită de Shakespeare School este variată şi colorată. Juniorii se aventurează în lumea eroilor Disney şi pătrund pe tărâmul basmelor, în timp ce elevii de gimnaziu recrează piesele lui Shakespeare într-o manieră modernă în cadrul cursului „Teenager’s Guide to Drama” sau descifrează enigme în limba engleză pentru a deveni asistenţii celebrului detectiv Sherlock Holmes.
Lecţiile demonstrative gratuite se desfăşoară ca oricare altă lecţie din cadrul cursurilor intensive de limba engleză „Coloured Summer Sessions”. Pentru cei mici se utilizează păpuşi de degete şi marionete de carton, iar pentru elevii de gimnaziu se folosesc diverse jocuri didactice, scenete de teatru şi competiţii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de învăţare dinamic şi participativ. De asemenea, la această serie de elemente didactice se adaugă şi tabla interactivă, un instrument de predare îndrăgit de elevi şi util pentru profesori.
Lecţiile gratuite încep din 20 mai şi se desfăşoară la cele două sedii ale centrului din Capitală. O lecţie demonstrativă gratuită durează o oră, iar modalitatea de înscriere şi de participare este foarte simplă. Toţi elevii interesaţi vor trimite un e-mail cu ziua şi cursul dorit alături de datele de contact la adresa: info@shakespeare-school.ro.
Participarea la o lecţie demonstrativă gratuită, nu implică înscrierea la cursul propriu-zis. Pentru lista completă a lecţiilor demonstrative gratuite organizate de centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, puteţi accesa site-ul: http://www.shakespeare-school.ro/noutăţi/lecţii_demo_gratuite_2011.html.

No comments:

Post a Comment

Comentarii