Thursday, May 19, 2011

Cişmigiul sărbătoreşte ziua copilului

ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită duminică, 29 mai, în Parcul Cişmigiu de Ziua Internaţională a Copilului - se anunţă într-un comunicat de presă.

Personaje costumate, mimi, cataligari, jongleuri, statui vii, clovni şi magicieni îi vor introduce pe cei mici  într-o lume de poveste. Copiii vor construi păpuşi, vor deveni maeştri Origami, artiştii plastici vor desena şi vor modela împreună cu ei, mulţi vor asculta poveşti, iar cei mai năzdrăvani vor participa la experimente distractive, jocuri şi concursuri sportive. În chioşcul central, micuţii sunt aşteptaţi la face-painting şi la coafor. Portretişti şi caricaturişti le vor imortaliza figurile şi le vor oferi în dar.
Timp de 10 ore, vor fi spectacole în toate zonele parcului.
Pe cele două scene  - amplasate în vecinătatea Chioscului central şi lângă Platan - vor urca ansambluri artistice, trupe de dans, coruri şi solişti. Se vor juca spectacole de teatru de la instituţiile de profil din Bucureşti. Copiii vor fi distraţi duminică de actorii de la Ţăndărică, Ion Creangă, Masca şi de la Teatrul de magie Andrei Teaşcă.Parcul va fi decorat cu baloane colorate şi panouri ilustrate cu imagini din basme. Fanfara va răsuna pe alei, iar majoretele vor anima atmosfera.  Surpriza zilei va fi o tombolă cu premii.Câştigătorii extragerilor se vor plimba cu hidrobicicleta pe lac sau vor primi cursuri gratuite de limba engleză. Premiul cel mare va fi o excursie la Disneyland Paris.Ziua Internaţională a Copilului se va încheia cu recitalul trupei HI-Q, care va avea loc pe scena mare, la ora 20,00. 
“Cişmigiul copiilor” împlineste 10 ani de la prima manifestare şi este un spectacol conceput şi organizat de ArCuB-Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti.

No comments:

Post a Comment

Comentarii