Wednesday, May 4, 2011

Eu chilipiresc, tu chilipireşti... noi Kilipirim

Azi a început Kilipirim, târg de carte cu discount, organizat la galeria Dalles din Bucuresti - potrivit unui comunicat de presa. De miercuri, 4 mai si pana duminica, 8 mai, toti iubitorii de lectura vor avea ocazia sa cumpere mii de carti cu un discount cuprins intre 10 si 70% si sa aleaga, de asemenea, dintre cateva sute de titluri cu preturi speciale de 5 lei, 7 lei sau 10 lei.

Ce carti gasiti la Kilipirim? Titluri ale editurilor romanesti si straine, noi sau lansate in sezonul trecut, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design.
La cea de a XII-a editie, Kilipirim va gazdui o serie de evenimente speciale dedicate publicului pasionat de carte.
credit foto
Atelierele de creatie sunt destinate adultilor - care pot participa la un workshop de scriere creativa  dar si copiilor, care sunt invitati sa ia parte la atelierul de inventat povesti.
Vizitatorii Kilipirim vor avea ocazia sa asiste in direct la realizarea de carti si alte obiecte din hartie realizata manual, iar in cadrul Atelierului de Carte vor putea participa ei insusi la demonstratii de facere a hartiei manuale, tehnici de tipar si gravura, legatorie manuala, ilustrare si copertare a cartilor, fiecare participant primind, la final, ceea ce a produs in atelierul demonstrativ.
Participarea la workshopuri este gratuita si se va face dupa urmatorul program:
Atelier de inventat povesti (pentru copii)
Sambata, 7 Mai,  ora 10:30-11:30
Atelier de scriere creativa (pentru adulti)
Sambata, 7 Mai,  ora 12.00-13.00
Demonstratie legatorie carti
Sambata, 07 Mai, ora 15:00-18:00
Demonstratii de imprimare hartie manuala: in programul permanent al targului.
Kilipirim - targ de carte cu discount din Bucuresti - va fi deschis in perioada 4-8 mai 2011, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00 si intrare libera.

No comments:

Post a Comment

Comentarii