Wednesday, January 30, 2019

Editura Corint lansează Clinica Mayo. Cancerul mamar

Nu știu voi cum sunteți, dar eu tot aud în jurul meu în ultima vreme de femei, mame, bunici, atinse rând pe rând de flagelul acesta care se numește cancerul mamar. Din fericire, toate doamnele despre care va spun sunt în viață, în putere acum, chiar după ce au trecut prin intervenții chirurgicale și terapii dureroase și costisitoare. Depistat la timp, cancerul lor a fost vindecat. Dar niciodată nu e prea devreme pentru niciuna dintre noi să aflăm mai multe despre această boală.


Editura Corint lansează vineri, 1 februarie 2019, la ora 14.00, cartea Clinica Mayo. Cancerul mamar, cu sprijinul Institutului Sânului din București. Evenimentul se va desfășura la Spitalului Monza din București, etaj 2, Aula 2. Iată ce anunța organizatorii:

Vom discuta deschis despre prevenția, depistarea și tratarea cancerului mamar alături de fondatorul Institutului Sânului, dr. Gabriel Cristian Viișoreanu și de invitații-surpriză care au acceptat invitația de a ne împărtăși din experiențele lor.

Cartea reprezintă un suport informativ pentru toate femeile din România din care puteți afla:
• ce este cancerul mamar și cum poate fi depistat încă din fazele incipiente;
• care sunt cele mai noi descoperiri în domeniul oncologiei;
• dacă dumneavoastră sau alte persoane din familia dumneavoastră sunteți în pericol să vă îmbolnăviți de această boală, în funcție de moștenirea genetică, de istoricul medical al familiei și de alți factori de risc;
• ce este biopsia și cum trebuie interpretate rezultatele acesteia;
• care sunt tratamentele disponibile în prezent;
• ce pași trebuie să urmeze pacienta și cei apropiați ei pentru a face față bolii cu optimism și curaj.

Clinica Mayo este o instituție nonprofit cu sediul în Statele Unite ale Americii. Datorită grijii pentru pacienți, experienței medicilor și cercetătorilor specializați în toate domeniile medicale, echipamentelor inovatoare și muncii în echipă, se află în topul celor mai renumite clinici din lume.

Institutul Sânului este centrul medical integrat, specializat în prevenția, diagnosticarea și tratarea patologiei mamare. Echipa multidisciplinară specializată în tratamentul patologiei mamare, asistată de tehnologia de ultimă generație în domeniul imagisticii și al intervențiilor chirurgicale, asigură o gamă completă de investigații diagnostice și opțiuni terapeutice la cele mai înalte standarde, personalizate în funcție de fiecare caz.
„Sper ca această carte să reprezinte un ghid util și complet de informare despre ce înseamnă cancerul de sân, care sunt riscurile sale, metodele de diagnosticare și de tratare existente și să le ofere tuturor doamnelor îndrumări practice pentru prevenirea acestei afecțiuni și pentru protejarea sănătății mamare.” Dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, fondatorul Institutului Sânului din București
Participarea la eveniment se face pe baza înscrierii pe mail, la adresa flori.mihalache@edituracorint.ro. 

No comments:

Post a Comment

Comentarii