Thursday, June 23, 2016

Start Şcoala de Vară Boem Club


Şcoala privată de muzică Boem Club a organizat în weekendul ce a trecut (sâmbătă 18 şi duminică 19 iunie), la Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română”, cel de-al 14 –lea spectacol concert - „Pe ritmuri boeme”. Concertul a sărbătorit începutul Şcolii de Vară Boem Club, care se va desfăşura în perioada 20 iunie -11 septembrie 2016.

150 de copii, adolescenţi şi adulţi, de nivel începător, intermediar sau avansat, au încântat publicul cu piese la pian, chitară, vioară, violoncel, tobe, saxofon sau cu vocea, din repertorii variate: clasic, pop, rock, folclor, jazz, operă.

Piesele interpretate în grupuri au constituit alte momente deosebite ale concertului: cele 3 trupe Boem Club Dorobanţi, Corul Boem Club Dorobanţi, numeroase duete profesor-elev sau cursant-cursant, precum şi piesele interpretate la pian la 4 mâini.

Concertul „Pe ritmuri boeme” a incheiat un alt an scolar de succes la Şcoala de Muzică Boem Club, un an plin de premii pentru cursanţii noştri de la pian, canto şi chitară. Aproximativ 100 de premii speciale, de excelenţă, de interpretare sau de muzicalitate au fost câştigate în acest an de către talentaţii noştri cursanţi.

În cadrul Şcolii de Vară, copiii şi adulţii pot participa la lecţii de pian, canto, vioară, chitară, tobe, saxofon, clarinet şi violoncel, prin abonamente de 1 săptămână, 2 săptămâni, 1 lună sau pe întreaga perioadă a şcolii de vară.

Şi în acest an, Boem Club organizează Tabăra de Muzică (Moeciu, 17-23 iulie şi 23-29 iulie). Tabăra de Muzică are ca obiectiv iniţierea cât mai multor copii cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani în tainele muzicii, aceştia experimentând în doar o săptămână cântatul la 5 instrumente: tobe, pian, vioara, chitara si din voce.
"Vara este o perioadă în care copiii şi chiar şi adulţii au mai mult timp la dispoziţie pentru a se relaxa şi pentru a face ce le place. Noi am creat abonamente speciale pentru vară tocmai pentru a veni în sprijinul celor care îşi doresc să înveţe să cânte la un instrument sau cu vocea, dar nu dispun în timpul anului şcolar de timp sau de resurse financiare suficiente” , a declarat Claudia Atănăsoae, General Manager, Boem Club.
Şcoala de Vară se va încheia cu un concert deosebit, la care vor participa cursanţii care au urmat lecţii de muzică pe perioada verii la Boem Club.

B24Kids s-a numărat printre partenerii media ai concertului, alături de clopotel.ro, copilul.ro, bucuresteni.ro, Ziarul Ultima Ora, suntparinte.ro, roportal.ro, ADZ-ziar in limba germana, Ziarul Bursa, copiisimamici.ro, gokid.ro, melc-codobelc.ro si PR Wave. Partenerii concertului au fost: Creative PR,amb Wine, C. Bechstein, CASIO, Tymbark, City Flowers si Flor de los Andes.

No comments:

Post a Comment

Comentarii