Thursday, June 2, 2016

Boem Club deschide Şcoala de Vară 2016 cu un spectacol concert

Şcoala privată de muzică Boem Club organizează sâmbătă, 18 iunie 2016, la sala de spectacole a Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română”, cel de-al 14-lea spectacol concert marca Boem Club, intitulat „Pe ritmuri boeme”.



150 de interpreţi de toate vârstele de la clasele de pian, chitară, violoncel, vioară, saxofon, tobe şi canto vor încânta publicul cu ritmuri moderne sau clasice. Concertul „Pe ritmuri boeme” va încheia un an şcolar de succes la Şcoala de Muzică Boem Club, un an plin de reuşite şi premii pentru cursanţii de la pian, canto şi chitară, care au câştigat peste 80 de premii în 2016 la concursurile la care au participat.

Totodată, concertul marchează şi începutul Şcolii de Vara Boem Club, care se va derula în perioada 20 iunie -11 septembrie 2016. În cadrul Şcolii de Vară copiii şi adulţii pot participa la lecţii de pian, canto, vioară, chitară, tobe, saxofon, clarinet şi violoncel, în proiecte muzicale de 1 săptămână, 2 săptămâni, 1 lună sau pe întreaga perioadă a şcolii de vară.



Surpriza Şcolii de Vară Boem Club 2016 este Tabăra de Muzică organizată la Moeciu, în perioada 15-30 iulie. Tabăra de Muzică are drept scop iniţierea cât mai multor copii cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani în tainele muzicii, aceştia experimentând în doar o săptămână cântatul la tobe, pian, vioară, chitară şi din voce.

„Îi invităm pe toţi copiii cărora le place muzica să participe la cursurile de muzică ale Şcolii de Vară Boem Club, fie că au loc la sediile noastre din Bucureşti sau în tabăra de muzică de la Moeciu, pentru a îi introduce în lumea magică a muzicii. Cântatul din voce sau la un instrument muzical le dezvoltă simţul artistic copiilor, memoria, gestionarea emoţiilor, responsabilitatea, prezenţa scenică, spiritul de echipă la cursurile de grup, îi face să fie mai comunicativi şi mai sociabili.” Claudia Atănăsoae, Director Boem Club

Pentru a face cat mai accesibilă iniţierea copiilor în muzică, Şcoala de Muzică Boem Club a integrat cursurile şcolii de vară în campania de CSR, organizând lecţiile de muzică pe întreaga perioadă a verii la preţuri deosebit de accesibile pentru părinţi.

Şcoala de Vară se va încheia cu un concert deosebit, la care vor participa cursanţii care au urmat lecţii de muzică pe perioada verii la Boem Club.

Partenerii Şcolii de Muzică Boem Club în cadrul Concertului „Pe ritmuri boeme” sunt: Creative PR, amb Wine, C. Bechstein, CASIO, Tymbark şi Flor de los Andes.

Partenerii media sunt: B24kids, clopotel.ro, copilul.ro, bucuresteni.ro, Ziarul Ultima Oră, suntpărinte.ro, roportal.ro, ADZ-ziar în limba germană, Ziarul Bursa, copiişimămici.ro, gokid.ro, melc-codobelc.ro şi PR Wave.

Şcoala de Muzică Boem Club are peste 600 de cursanţi, oferind în limba română sau în limba engleză, lecţii de muzică premium individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percuţie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute şi canto, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.



În cele 3 sedii, în 3 zone importante ale Capitalei (zona Dorobanţi, zona Piaţa Alba-Iulia - B-dul Decebal şi zona Cotroceni-Răzoare), Şcoala de Muzică Boem Club dispune de o echipă tânără, formată din aproximativ 40 de profesori, toţi absolvenţi de Conservator, buni pedagogi şi profesionişti, dedicaţi meseriei lor şi deschişi către toate genurile muzicale.

Şcoala de Muzică Boem Club a fost înfiinţată în anul 2009, din dorinţa de a oferi tuturor iubitorilor şi amatorilor de muzică din Bucureşti posibilitatea de a învăţa să cânte la un instrument preferat sau cu vocea - anunţă un comunicat al Şcolii de Muzică Boem Club, pe care l-am transmis, în calitate de parteneri media. 

No comments:

Post a Comment

Comentarii