Friday, June 17, 2016

PAM PAM ajunge la Constanţa în călătorie muzicală


Mini-vacanţa de Rusalii, atât de aproape de marea vacanţă de vară, va aduce, suntem siguri, mulţi copii şi părinţi la malul mării. Ei bine, şi trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM are aceleaşi gânduri: vine după voi la mare!

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM vă invită marți 21 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, ora 9:30 și 11:00 la două reprezentații a spectacolului Călătorie muzicală pe aripile vântului! Biletele se pot achiziționa și rezerva la contact@pam-pam.ro și la telefon 0757.998.255.

Călătorie muzicală pe aripile Vântului este primul spectacol al trupei PAM PAM. Spectacolul este un musical educativ, după un scenariu original, în care timp de 50 de minute micii și marii spectatori sunt purtați într-o călătorie muzicală imaginară. Un spectacol pentru întreaga familie care cucerește prin firul epic al poveștii, prin pasajele muzical-coregrafice , dar și prin costumele special realizate. În final, spectacolul este o poveste frumoasă și educativă în care toți cei prezenți descoperă lecții de viață cu adevărat importante în relațiile interumane.

B24Kids a vizionat spectacolul şi am scris despre el aici

Pe 11 iunie, trupa PAM PAM a avut şi premiera celui de-al doiea spectacol La şcoală este ca-n poveşti.
Mai multe despre trupă şi spectacolele sale puteţi afla:
www.pam-pam.ro
https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

No comments:

Post a Comment

Comentarii